Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задни светлини за ГР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задни светлини за ГР

Има ли задни светлини, на които стоповете са горе, а не в бронята?
    Ако не дали стъклата пасват от нещо?
    На 260 пасват от форд транзит ама за гейера не знам.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

От: Задни светлини за ГР

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Има ли задни светлини, на които стоповете са горе, а не в бронята?
    Има, всичките светлини са горе. Някъде при арабите от Симеон и са около 200 лв комплекта. Като намериш пиши да знаем точно от къде и колко струват, че и аз искам такива.
    NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Първоначално публикуван от karo_1 Преглед на мнение
      Има, всичките светлини са горе. Някъде при арабите от Симеон и са около 200 лв комплекта. ...
      Малко рифел + 2 х 10-12 лв и си готов за гората.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1180639.JPG
Прегледи:1
Размер:197.3 КБ
ID:5221322
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Задни светлини за Патрол

Понеже моят "старец"/Y60`92г./ явно доста е преживял при предишните си собственици, та няма нито една здрава светлина отзад. Нито горните, нито в бронята. Крушки има и мъждукат някак си, но май само аз си знам че натискам спирачка. Опасно! Та, реших след като мине през тенекидижиите, да го накипря с нови задни светлини. Обаче, на петият магазин чак, с огромно благоволение, ми предложиха само горните за 300лв. долните "само оригинални от Нисан". Между другото намерих пак "с връзки" долна лява, втора употреба за 100лв. Като тегля чертата- пет стотака за четери пластмаси. Не ми изглежда приемливо. Ама никак!
        Та молбата ми е, ако междувременно, е измислено по-нискобюджетно решение на проблема, да ме насочите. Четох за качване горе на всички светлини, а в бронята нищо да няма, но идея нямям къде са "арабите от Симеон" http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=104745
        Последно редактирано от kalio_kkk; 29-10-10, 23:42.
        Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

От: Задни светлини за Патрол

Първоначално публикуван от kalio_kkk Преглед на мнение
          Понеже моят "старец"/Y60`92г./ явно доста е преживял при предишните си собственици, та няма нито една здрава светлина отзад. Нито горните, нито в бронята. Крушки има и мъждукат някак си, но май само аз си знам че натискам спирачка. Опасно! Та, реших след като мине през тенекидижиите, да го накипря с нови задни светлини. Обаче, на петият магазин чак, с огромно благоволение, ми предложиха само горните за 300лв. долните "само оригинални от Нисан". Между другото намерих пак "с връзки" долна лява, втора употреба за 100лв. Като тегля чертата- пет стотака за четери пластмаси. Не ми изглежда приемливо. Ама никак!
          Та молбата ми е, ако междувременно, е измислено по-нискобюджетно решение на проблема, да ме насочите. Четох за качване горе на всички светлини, а в бронята нищо да няма, но идея нямям къде са "арабите от Симеон" http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=104745
          Светлинните пласмасарии за нисан са скъпи. Не знам защо. Последния път ме болеше сърцето като трябваше да дам 120 кинта за мигач в бронята на тераното. Дори и по моргите не намерих, а трябваше да мина на преглед.

Петьо, ако не ти се ръсят кинти, ще трабва да пригаждаш от нещо. Това е положението.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

... Та молбата ми е, ако междувременно, е измислено по-нискобюджетно решение на проблема, да ме насочите. Четох за качване горе на всички светлини, а в бронята нищо да няма, но идея нямям къде са "арабите от Симеон" ...
            По-нискобюджетно е да качиш всички светлини горе. По принцип има такъв вариант, производство на Depot (виж прикачения файл). Докато си купувах такива се намираха на цени между 90 и 120 лв/брой.
            Можеш да започнеш търсенето по "Симеон" от "Опълченска" в посока "Хр. Ботев". В самото начало на отсечката отдясно има магазин за японски части, а по диагонал от другата страна - друг.

Още по-нискобюджетно е да замениш оригиналните с други светлини, което обаче е по-скоро вариант за джипки, които ходят много в гората и светлините са им станали консуматив ...
            Прикачени файлове
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Мерси за упътването. Като гледам комбинираните светлини за горе са с по три секции. Т.е. стопове и габарити ще са пак на едно, само че горе. Така ли е? Средното, бялото е задна светлина и жълтото долу са мигачите. А, бронята остава свободна и може на нейно място да се "твори"....
              Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

... Т.е. стопове и габарити ще са пак на едно, само че горе. Така ли е? Средното, бялото е задна светлина и жълтото долу са мигачите. А, бронята остава свободна и може на нейно място да се "твори"....
                Точно така е. Ако са на бронята много по-бързо ще дадат фира, ако се кара в гората. На Патрула задният свес му е големичък и щатната броня ще е едно от първите неща, които гората ще си вземе..
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Чавдар ти е дал отговорите!!!
                  Само ще допълня,че ако ще ходи машината по-често в гората,не само задължително да прехвърлиш всичките светлини отгоре,ами и изхвърли и щатната задна броня,която всъщност е два метални ъгъла и се държат към рамата само в едната си страна.Обикновено при натискане в препятствие въпросните ъгли във външния си край пружинират кривейки се нагоре и...чупят горните стопове!!!
                  Та ако ще се вреш в гората....горещо ти препоръчвам да си сложиш на тяхно място една проста тръба ако щеш,но...здраво захваната на две точки и непомръдваща нагоре дори и целия джип да легне на нея!!!
                  Поздрави!
                  П.П.Честито за новата придобивка.Много безаварийни километри и да те отведе на интересни места!!!
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    По-нискобюджетно е да качиш всички светлини горе. По принцип има такъв вариант, производство на Depot (виж прикачения файл). Докато си купувах такива се намираха на цени между 90 и 120 лв/брой.
                    Можеш да започнеш търсенето по "Симеон" от "Опълченска" в посока "Хр. Ботев". В самото начало на отсечката отдясно има магазин за японски части, а по диагонал от другата страна - друг.

Още по-нискобюджетно е да замениш оригиналните с други светлини, което обаче е по-скоро вариант за джипки, които ходят много в гората и светлините са им станали консуматив ...
                    А да знаете от къде могат да се поръчат светлини от прикачения фаил?

Коментар

Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнение
                      А да знаете от къде могат да се поръчат светлини от прикачения фаил?
                      За съжаление - не знам да има вариант. Докато купувах такива светлини съм го правил от "Симеон", като в някои случаи се е налагало да чакам в магазина, защото, примерно, има само ляв, а десния го издирва по телефона от колеги.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Всички арабски и австралийски изпълнения са със светлини горе в калника. Старото ми Паджеро дори нямаше дупки на бронята. Ако решите, че ви интересува сериозно, мога да попитам какво ще струва да се поръчат 10тина комплекта от Дубай. Цената ще ви хареса ....но сроковете на доставка-едва ли.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Мен ме интересува живо
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И аз бих си взел едно комплектче. +1
                            NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Стопове има по Симеон при арабите.Цената на 1 стоп варира обаче около 110-130лв....според това от къде го купуваш!!!
                              Поздрави!
                              NISSAN FOREVER
                              -----------------------------------------------------------------------------
                              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X