Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комети ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Комети ???

Максималната скорост по трасето едно време беше около 90 км/ч при леки вълни по данни на капитана. Това беше за компенсиране на закъснение заради повреда. Предполагам, че не са карали с пълна газ, а са карали колкото може без да превишават ограничението за температура на изгорелите газове (ако има датчик на този кораб). Значи нормалната скорост се поддържа с примерно 70% мощност.

Коментар

абе не знам колко горят ама след няколкогодишно прекъсване миналата година я видях в Созопол -излезе от порта с финес и мръсна газ от което следва че нема нужда да ходим до Гръцко ,може и тука да джъткате с КОМЕТА ,нашенска хем ))

Коментар

Шофьорското място е лека препратка към близкото минало Кара се от двама, единия върти геврека , а другия скача по заповед на двете железа приличащи на щамбайни. Инача си е много културно вътре.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3503.jpg
Прегледи:1
Размер:86.6 КБ
ID:5463839Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3515.JPG
Размер:109.9 КБ
ID:5463843Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3519.JPG
Размер:127.9 КБ
ID:5463844Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3516.JPG
Размер:89.9 КБ
ID:5463845 Незнам колко гори , но събира 400 литра масло в двигателите Абе готини машини са. Заслужава си возенето.
        Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

200 литра на мотор???Или има 300 литра резервоар за ново масло?
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

В момента са на стапели на Морска гара Варна...може нещо ремонт да са им правили

Коментар

По 200 на двигател. Работих малко за тях. Миналата година ги извадихме на морска в Бургас сега са във Варна. Сериозни машини са , иска се доста опит за да ги работиш, единия капитан го намериха в Украйна, другия е от Ловеч
              (Ловеч винаги е раждал, ражда и ще ражда капитани )
              Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Я, ето кого ще питам - Осъм от кой километър нататък е плавателен?

Коментар

Еми с каяк почти по цялото си протежение .

Коментар

Ма аз защо ли се обаждам какво ли разбирам... Извинявам се на Супер Модератора!
                    Последно редактирано от Morskia; 20-03-13, 21:47.

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                      Даа...причината е съвсем друга но няма да коментирам

Защо обясняваш като готвач? Какво си работил там - да не си цъкал билетите? Странни обяснения...
                      Не толкова странни колкото необяснената ти неприязън към споделеното. Какъв ти е проблема че обяснява ? Да не ти е издал тайните ?
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

http://www.riverfleet.ru/fleet/7519/
                        http://www.riverfleet.ru/fleet/6309/

Аз предпочитах откритата палуба щот в 3-я салон не се живееше, а пък за първите два все не се намираха места.
                        Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Мнение на Morskia
                          Даа...причината е съвсем друга но няма да коментирам

Защо обясняваш като готвач? Какво си работил там - да не си цъкал билетите? Странни обяснения...

Май изпуснах нещо, което е към мен. Морски аз им карах маслото и боята за ремонтите бях там и аз ваденето им. .......... а и 5 години работих като готвач, това сериозно.

Коментар

Усетих та аз че хабер си нямаш Не беше нищо лично!Не съм го писъл с неприязън,тайни и мистерии Жив и здрав! Някой път със "земните" трудно се разбираме...

Коментар

Преди 25 години имахме 12 комети,които поддържаха линии по цялото крайбрежие По време на голямото крадене бяха продадени за жълти стотинки. Същото се случи и с пасажерите Димитров , Г Кирков и Д Благоев ,като единствено Благоев,който през 97 година беше подарен на ВМФ все още е на вода. Така беше ликвидиран пасажерският флот на България
                              Останаха само спомени за кораби и колеги, които вече не са на този свят.

Коментар

Недей да захлюпваш темата по този начин моля те.
                                И ма поне две живи комети както се установи вече,а малко е повече от нищо. ;-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X