Резултати 1 до 1 от 1

Тема: Обществен съвет към OFFRoad-Bulgaria.com

 1. #1
  Регистрация
  Jun 2004
  Място
  София
  Публикации
  9,424
  Точки (при гласуване)
  60

  По подразбиране Обществен съвет към OFFRoad-Bulgaria.com

  Уважаеми колеги,

  Всички големи решения свързани с представителството на портала, промени в него и прочие важни въпроси, се консултират и/или решават от Общественият съвет към него.

  Никой няма право, да говори или се представя от името на OFFRoad-Bulgaria.com без съответното надлежно решение на ОС, което е взето с мнозинство от участвалите в гласуването. Решенията на ОС стават валидни веднага след публикуването им в официалният форум на ОС, който е тук:


  Решения на Обществения съвет към OFFRoad-Bulgaria.com


  Общественият съвет, може да бъде сезиран по следната процедура:

  Участникът тук, който желае да сезира ОС, пише ясно и подробно описание на въпросът, който повдига. Ако искането е за организация на мероприятие, което да ползва ресурса на OFFRoad-Bulgaria.com то трябва да е добре аргументирано, с включени всички детайли, възможни участници, резултати, средства и методи за контрол, начин на провеждане и приключване.

  Пълната писмена аргументация, се изпраща до някой от СуперМодераторите като лично съобщение. Общественият съвет ще бъде сезиран, само след като СуперМодераторът прецени, че въпросът заслужава необходимият ресурс за обсъждане. Ако намери за ненужно обсъждането и искащият получи отказ, единствената форма за обжалване е, искането да бъде препратено към Администратор, за да бъде взето решение от общото събрание на СуперМодераторите и Администраторите. Това решение е окончателно и не подлежи на обжалване под никаква форма.

  В решенията си ОС, може да ограничава, разпорежда други необходими действия или назначава нови експертизи по съответното искане.


  Решенията на Общественият съвет към OFFRoad-Bulgaria.com не могат да бъдат обжалвани и са окончателни!


  Членове на Общественият съвет са участници избрани от Администрацията. Критериите за избор, както и правилата за това не са предмет на предлагане, обсъждане или решение от който и да било друг.
  Последно редактиран от Венцислав Петров ; 25-02-11 в 12:29

Сходни теми

 1. Да бъде ли създаден специален "СЪД" към OFFRoad-Bulgaria.com?
  От Венцислав Петров във форум Правила, работа с форумите, FAQ, FTP ...
  Отговори: 200
  Последно мнение: 07-03-08, 00:25

Правила за публикация

 • Вие не можете да публикувате нови теми
 • Вие не мжоете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да добавяте прикачени файлове
 • Вие не можете да редактирате собствените публикации
 •