Прав е и за причините, поради които не успява да реализира по-високият от на САЩ потенциал.
Настъпили предишни застрахователни събития (т.е. изплатени щети)
Нарушения на ЗДвП отчетени от органите за контрол
Други административни нарушения
За дълъг, е дълъг, но с едно изречение това е основното.
За парата и свирката си прав.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ:
всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Прав е и за причините, поради които не успява да реализира по-високият от на САЩ потенциал.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Аз причини изложени не виждам![]()
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ:
Е-е, а ти не позна ли пък - социализъм бре, социализъм (крива обществена система).
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
|
|
Относително. Никога не са минавали на планова икономика
ПП темата е интересна, но не е за тук че съвсем се отнесохме. А ако я преместим ще я налазят руското-оръжие-най-доброто-оръжие коне с капаци и отече)
Последно редактиран от turtey ; 07-12-18 в 11:57
NIKSD: Самосъзнанието се мери по липсите във фиша за заплатата...
Ясен: Това е пораженчески подход. Аз обмислям как да започнат да МИ плащат данъци.
Ще те разочаровам, другите архизлодеи са
The United States set up concentration camps for Cherokee and other Native Americans in the 1830s.
The English term concentration camp was first used in order to refer to the reconcentrados (reconcentration camps) set up by the Spanish military in Cuba during the Ten Years' War (1868–7and the Cuban War for Independence (1895–9
, and similar camps set up by the United States during the Philippine–American War (1899–1902)
Изобщо, проверявайте си данните бе хора, елементарно е в 21 век
Гледам в заглавието на темата "бонус-малус". Влизам да чета - концлагери.Баси... Явно бонусът ще е да си от външната страна на бодливата тел, малусът - от вътрешната, а новите шофери - върху оградата.
Тръгвам да си подновявам застраховката и какво да видя:
Вероятно е заради възможните проблеми със северните съседи...3. Допълнителни документи
За сключване на застраховка Гражданска отговорност в Армеец на автомобили с регистрация ВН, ВР, М, ТХ, Р или СС се изисква копие на регистрационен талон. След направена онлайн заявка, представител на SDI Застрахователен брокер ще се свърже с Вас за уточняване на нужните документи.
Друго:
п.п. моята е СА, просто се зачетох в забележките2. Система Малус
Считано от 30.01.2017 г. ЗК Уника АД въвежда система Малус. Поради липса на предварителна информация от системите на ЗК Уника АД е възможно офертната цена за клиенти, за които се прилага Малус, да е по-висока от посочената в таблицата.
Не е ново това и е поне от година две
Последно редактиран от turtey ; 13-12-18 в 12:04
Абе скоро българската ГО ще я докарате по цена до немските, може и да ни задминете.![]()
Да бе, на 3,5 милиона автомобила, тия милиони са по 7-8лв.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Е не си баш прав, не се ядосвай. И тука е социализъм. И на мен тука ми вдигат ГО, щото според тяхната статистика точно тоя модел коли като моята имали тая година повече произшествия и застр. плащания. Ама не съм направил нито един инцидент, нема, ша плащаш повече щото другите нали са се оакали.
Демек и тука уж има бонус-малус, ама не точно. Ша ти купя колело, ама друг път.