Колеги някой от Казанлък-Карлово районите има ли тука с тези карти че 5 страници изчетох и не видя никой. А знам че Ви имааа![]()
Колеги някой от Казанлък-Карлово районите има ли тука с тези карти че 5 страници изчетох и не видя никой. А знам че Ви имааа![]()
Имам в Карлово търговски обекти.Ако е удобно на хората в района мога да се ангажирам.
Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Картите са тукколегите от региона могат да си получат картите в магазина.
На нас клиренс ни трябва , не скорост
|
|
И аз бих проявила интерес за една карта. Става дума за София - центъра или Младост 1.
И едно предложение - да се отвори отделна тема, в която да се публикуват местата, където има карти. В нея да няма излишни коментари и спам. Така всеки лесно ще може да се ориентира от къде ще му е най-удобно да си получи картата.
Лесно могат да се добавят в първия пост. А аз съм в движение. Ще имам карти в мене винаги...
Имам карти за колеги в района на Мездра
Картите за Пловдив са магазина на 2R на бул. " Марица юг" 186.
Достатъчно е да влезете в магазина и да си поискате карта за да ви се даде.
И при мен има. София, бул. Цар Борис III #62
Последно редактиран от edoors ; 24-04-17 в 14:13
Някой около сточна гара в София има ли?
Кия Спортидж 2000тди
Всеки шут отзад-е крачка на пред
Ицо, метни ми три карти като минаваш през Роман, когато ги получиш.
Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Към момента картите са изчерпани. Чакаме да пристигне от печат новата партида!
Aut inveniam viam, aut faciam.
Когато играеш покер с дявола, никога не ставай от масата преди той да е станал!
OFFNews
За шуменския регион има 20 карти при мен.
Ако някой иска-0898 942541.
Според мен е добре още в първия пост да се сложи информация за представителите(дистрибуторите) по региони.
Има ли желание-има и начин!
Венци, изпрати ми карти, колкото прецениш. Ще ги раздадем на първия кръг от шампионата. Варна, еконт, офис Битоля, Росен Райчев 0888837779
В А Р Н А О Ф Р О У Д 4-6 май 2018 - ТO THE LAST BREATH...
TLC-80 1HD-FT
Картите пристигнаха по куриера днеска. Стикерите на форума бяха огромна изненада.
Ето го и първия получател.
Много благодарим![]()