Защо отхвърли Астрата като вариант? Не е лоша и влиза в бюджета.
Защо отхвърли Астрата като вариант? Не е лоша и влиза в бюджета.
0884 987 137
В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"
Абе не е точно и само 250 лв
Преди 5 години го правих заниманието на лично мое 206 та знам.
Има малък и голям дявол - малкия е без смяна на лагерите.
Целия мост пада от колата и само частите за малкия дявол са около 200 лева - ами труд
Поне във Варна преди 5 години ми взеха 600 лева за големия ремонт - това прехваления сервиз в село Здравец
Иначе 206 не е най издръжливия автомобил - абе френско няма общо с германско например
Недомислени конструктивни решения - например масата от акомулатора минава през един кабел под коша и ме е оставяла на пътя зимата при минусови температури
Моя беше 1.4 ХДИ - не знам какви разходи давате за 1.9 в СФ 6-7, моя категорично за Варна и само по 3-4 км на ден в задръстванията даваше от 7 нагоре, иначе на дълго ако не го гониш 4.5-5
Много неудобен и малък автомобил - в багажника детска количка сгъната трудно се побира.
Продадох го и следващия собственик смени скоростна кутия щото останала без масло (има добра метална кора отдолу и не се вижда теча).
Поради същата кора клирънса става 5 см и се сурка зимата по снега и лятото в калта.
Толкова за 206 - прекрасен модел е купувай смело
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Колега уточнявам ! Избора е женски , а аз само внимавам мотиката да не е от най-големите !
Детето е девойка на 13 години ! Няма колички , столчета и подобни ! Возилото , ако се падне чак неубиваемо може и тя да се учи на него !
Чакам тази седмица един превод дето съм го нарочил за тая покупка и почваме да обикаляме !
Най-доброто описание на работата ми от Ясен : "… някакъв очиларко на четворна заплата, дето освен кафе и вестник пипва максимум отвертка и то не всеки ден."
|
|
Ето какво написах за скоростите, че е класическа мърлявщина, а и за моста:
Това е цена за "големия"ремонт. Даваш твоя и 250лв., и ако има същия готов, направо взимаш него.
В Горубляне имаше майстор дето правеше ремонта за 300-330, като я оставяш за ден, но при него съм правил коли преди 10г. и му нямам номера.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Колега, пълно е с оферти за тия пари, че даже може да попаднеш на обслужена и ремонтирана, но крайната цена пак си е същата.
Много пъти се е случвало приятели и познати да правят подобни подаръци, просто щото старата кола стои и не им трябва, а и на някой може спешно да му трябват пари.
Всичко е до късмет.
Колега и аз ще метна мойте 5 ст. пък ти си мисли.
В темата за кола до 1000 лева съм пуснал едно пунто на позната - ама слънчево само че бензин.
Не знам защо си толкоз навит на нафта при този дневен пробег.
Пък за тез пари нафтова кола зимата?
Акумулатор як и всичките там следващи.....
Бензина си е по добре според мен.
Малката кубатура си е с много приличен разход.
Ти си решаваш......
А относно ремонта на задния мост.
Имам едно берлинго за ремонт, та бихте ли споделили къде ги правят за 250, щот аз намерих на 350 и трябва да го карам.....
Поздрави!
VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
...и едно сивикче за града...
Дизеловите XUD мотори са култови и неубиваеми, но е въпрос на вкус.
Дизела на късо градско почти не променя разхода, за разлика от бензина, особено зимата.
Ако колата се ползва повече за извънградско, газ/бензин е по-изгодно.
Най-оферта си е Ксарата като цена/година, която е абсолютно еднаква като агрегати с 306, и пак опира до личен избор.
Ееeeeeeeee пак се уредихте в софето на евтини ремонти.
Завиждам благородно![]()
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Не са евтини за съжаление.
Прозвъних ги.
Цена от 250 лева си е партенка отвсякъде.....
Поздрави!
VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
...и едно сивикче за града...
Honda Jazz, първа генерация. Вярно - само бензини са, но са много икономични. Колата е компактна и същевременно има доста място за багаж и пътници. Аз съм 186cm и мога да седна на задната седалка, след като съм нагласил предната да ми е по-мярка. Най-големият малък автомобил. Дизайнът и добър и още хваща окото.
Основен недостатък им е ръждата, та да не се гледат автстийки и германки.
Едит: Извинявам се, не видях, че бюджета е 1500лв.. Това е таман три пъти отгоре.
За 1500 лв. по-добре търсете нещо запазено, без значение от марката и модела, че опциите не са много да се купи кола, дето да става и да струва 1500 лв.
По Божия воля и желание на жената се сдобихме с Ланчия Ипсилон Елефантино ! Дет се вика слончетата се намериха подобно на крастави магарета ! До момента италянски автомобил не съм имал , но това носи приятни усещания при шофиране !
Най-доброто описание на работата ми от Ясен : "… някакъв очиларко на четворна заплата, дето освен кафе и вестник пипва максимум отвертка и то не всеки ден."
Айде честито,и много безаварийни километри.Първата ми кола беше ипсилонка,издържа 540 000км по километраж,само консумативи сменях.Вървеше много,ех спомени и гореше малко.Отиде за скрап поради много ръжда.Тръгвам да сменям гума и хоп,крика влезнал в калника....Двигатела си работеше до последно,преди да отиде за капачки за буркани.
Тъй като ще се явява учебна за жената , пък ако оцелее 4 години евентуално и за щерката ще съм много доволен !