Направо онемях.Невероятно запазен за годините си автомобил.Успех в продажбата и дано попадне в добри ръце.
Един приятел продава това Пежо 404 което според моите представи е уникално запазено . Историята е следната : През 1966 година я купува дипломат от Кореком и след него човека . Държи я в топъл гараж и я кара рядко за последно още като бяха валидни черните номера . Колата реално е имала само двама собственика и при моя приятел отива по наследство след смъртта на втория собственик . Според човека а и като гледам състоянието на салона и всичко останало колата е на 66 000 километра . Няма удари кърпено и тнт . До колкото знаем един път е пребоядисвана ама може и с оригиналната боя да е още . Според мен без да съм познавач на конкретния модел колата е на 98% в оригинално състояние . Салон табло и целия интериор в перфектно състояние без скъсано и напукано . Колата се намира в София . Цена 5200 лева. Телефон 0898 67 69 12 Николай .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Направо онемях.Невероятно запазен за годините си автомобил.Успех в продажбата и дано попадне в добри ръце.
+359 889 301 623 Явор
Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007
И на мен това ми е целта .
С 4 ст кутия ли е?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ:
всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
|
|
Предполагам . Все пак е производство 1966 година и е с лост на скоростите на волана .
Мхм - тогава ако купувача е пич получава от мен подарък 4ст скоростна кутия в изрядно състояние.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ:
То тая кола има ресурс от над милион карана от араби . За това там тоя и следващия модел 504 са легендарни .
Ами хич не е .........това е първия ми личен автомобил (снимката е от 1988-9г) и съм позабравил кое как е по години,
но таблото с волана и вратите не се вързва и и намаля драстично цената
П.П. За Тътьо автоматите са 3 скоростни, ръчките са 4. с горен лост, има разлика по години и модели, при едните задна и първа са една срещу друга и "леко" е конфуз ако не мислиш като шофираш
0877 17 07 27
Понеделник - почивен ден
Тасовете не са неговите .
Последно редактиран от sek.1 ; 21-11-16 в 19:59
Само по спомени.
Плътни джанти на дизел.
Волана е май от 504.
Скорости до около 73 са първа срещу задна.
Казваха , че ск.кутии на дизела и бензина били еднакви.
В дифа разтително масло -май беше червено.Има нещо месингово.
Л.Р. Дискавари 1
Подобна да не кажа че беше същата имаше в един гараж около ул. Оборище винаги когато са я изкарвали са ми оставали очите. Дано си намери правилния собственик.
When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Тя че ще стигне до правилния човек е ясно ама дано директно при него а не през прекупвачи. Станьо си знае работата.
Състоянието е добро.
п.п. един приятел се уби да търси Мерцедес в такова състояние и не може да намери.
Момци признайте си кой купи пежото![]()
Ясен
Изфренчи се тоя човек....
Driving experience - since 1976.
Ако знаеш къде да прочетеш нещо, значи вече си го чел.