Здравейте отново  Тонколоните в харвито са заминали и искам да ги сменя. Предните са ми ясни, но със задните ми се струва голямо приключение, трябва ли да свалям страничните кори в багажника, които стигат чак до праговете или има и по лесен начин? Благодаря1
  Тонколоните в харвито са заминали и искам да ги сменя. Предните са ми ясни, но със задните ми се струва голямо приключение, трябва ли да свалям страничните кори в багажника, които стигат чак до праговете или има и по лесен начин? Благодаря1

Тонколоните в харвито са заминали и искам да ги сменя. Предните са ми ясни, но със задните ми се струва голямо приключение, трябва ли да свалям страничните кори в багажника, които стигат чак до праговете или има и по лесен начин? Благодаря1

На моята също са заминали или по-скоро няма.
 На моята също са заминали или по-скоро няма.  

Вижда се само мембраната от горе и никакви видии, както е на предните. Останах с впечатление, че трябва да се свалят страничните кори,  днес ще повторя процедурата и ще огледам по внимателно.
 Вижда се само мембраната от горе и никакви видии, както е на предните. Останах с впечатление, че трябва да се свалят страничните кори,  днес ще повторя процедурата и ще огледам по внимателно.

По късно ще опитам да кача и снимки
 По късно ще опитам да кача и снимки 

Коментар