Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Това пък откъде го реши? Нито точки трупаш, нито дори броячът на мнения се променя, ако пишеш тук.
    Реших да подсиля апела си, с вкарването на личен интерес.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Ей, стига бе.
      Като децата сте мама му стара. Никой да да не остане длъжен и на половин дума казана от другия. А знам, че сте умни хора, постъпвайте като такива.

И малко поясненеие за разведряване-педерасТ си е човек с нестнадартна сексуална ориентация. Не,ч е ги харесвам или разбирам, ама са си такива.
      А педерас, без Т накрая е... ами педерас.
      Коле ще ме прощаваш ама изобщо не си в час с историческите материали по въпроса!!!

Педераст се разшифрова като - Передовое дело радует Сталина!

Прилагам доказателство №1

За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Е за какво да я затворят,нали уж е за закачки със закачливец?
        Убавци, мамини. Упс... таткови. Ама, ако речете и мама мога да ви стана.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
          Реших да подсиля апела си, с вкарването на личен интерес.
          Я малко консТиПативни теориЙ да вкараме: да не би да са ти възложили задачата да отвориш такава тема?
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Я малко консТиПативни теориЙ да вкараме: да не би да са ти възложили задачата да отвориш такава тема?
            Глупости! Сам си я направих.
            Иначе казано, ако трябва да поддържаме интригата, не можеш да ми задаваш този въпрос. Всъщност, можеш, но не можеш да очакваш еднозначен отговор.

Коментар

Аз нямам нездрав интерес към пишкоудължители (също разновидност на онази сексуална девиация ), така, че едва ли.
              Ама пищов имаш предполагам? To aко един ЧъСъИ нема основателна причина за придобиване не знам кой ще има
              And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Наздраве, Гагич!

Впрочем на плаващите (сега да не обяснявам разликата между плуващо и плаващо) възпитанието им, че и светоусещането им, стига само до някоя злостна квалификация за насрещните, обикновено обобщаваща и плод на капацитета им. Като им се изчерпят думите и довоите, това го могат - по махленски, стилно. Не са виновни те, мама и тате така са ги научили.
                Ма явно тук това е на почит, щом никой копче не им казва от години.

Коментар

И що в тази тема? Да не се окаже вярно
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от FiveFinger
                    Гагич, добре дошъл.
                    Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
                    А, не разчитай.
                    Гагич, врътнаха те!
                    В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Точно в този момент, обявявам тази тема за отворена и след 0:00 ч. българско време. Махам от нея и алкохолния детектор, така че и подпийналите господа да не се притесняват да пишат в нея. Единственото условие е да няма лични нападки и нецензурни изрази. Завоалирани, заобиколни и неадресирани нецензурни изрази могат и да минат детектора. Все пак, допреди малко се борих с учебника по Литература на сина...
                      "Рила е една величава и тържествена поема. Родопите са една Шекспирова драма, оживена от перипетии и постоянно менливи декорации. А Орфей! Най- поетическият образ на гръцката древност е турен в нашите Родопи".
                      ... и как да обясня на моя тинейджър, че Вазов и съвременниците му просто така са си приказвали по онуй време.

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                        И що в тази тема? Да не се окаже вярно
                        Туй за ДСУ, ако имаш предвид - то е ясно, че е вярно.

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                        Какво идва да покаже банването ми заради този пост:

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
                        Да използвам краткия промеждутък да поздравя децата с увреждания (дали знаете, че "Телетъбис" всъщност е сериал за такива деца, безплатно предоставен ни едно време от БиБиСи?).
                        На сръбски припевът се пее така: "Zdravе silе, zdravе silе! Kažuvajte Ahoj!"

Първоначално публикуван от Ясен
                        Кое си требе, оно си сака.

Тука Чавдар модерира ама аз мога да банна Гагич навсякъде. Нищо че много ми е на сърце по принцип.
                        За мен значи само едно - форумът е изключително за ДСУ като оръжейника от Сан Диего. И още една камАра немуподобни. Ни в клин, ни в ръкав се включва тука и осира на Тропчо любимата му тема. Самият Тропчо го е страх да не му я затворят и след малко ще каже, че съм му я "гагичосал" и аз, видиш ли, съм му виновен.
                        Колко хора избягаха от този форум заради това "детеуврежданийомилство" ?
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                          Наздраве, Гагич!

Впрочем на плаващите (сега да не обяснявам разликата между плуващо и плаващо) възпитанието им, че и светоусещането им, стига само до някоя злостна квалификация за насрещните, обикновено обобщаваща и плод на капацитета им. Като им се изчерпят думите и довоите, това го могат - по махленски, стилно. Не са виновни те, мама и тате така са ги научили.
                          Хахахаха сърби ли те и тебе?
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Аз , като новобранец (и ДСУ) плахо твърдя , че който доброволно напуска форум заради закачки с други форумни участници е нещо като грета тунберг - дай си ми куклата - на си ти парцалките....

Да се нервира човек заради нещо написано в Нетя , още повече от непознати виртуалци .... е меко казано забавно и смешно...

Друг е въпроса когато зорлем го изпъдят *стопаните* на хм.... заведението......... тогава питоплатено и чао форевър...

Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
                              Аз , като новобранец (и ДСУ) плахо твърдя , че който доброволно напуска форум заради закачки с други форумни участници е нещо като грета тунберг - дай си ми куклата - на си ти парцалките....

Да се нервира човек заради нещо написано в Нетя , още повече от непознати виртуалци .... е меко казано забавно и смешно...

Друг е въпроса когато зорлем го изпъдят *стопаните* на хм.... заведението......... тогава питоплатено и чао форевър...

Ей станахме двама с това мислене,термина Гагичосване да го оставим за утре сутрин като се излюпи и налази пак темичката.

Ти мен уважаваш ли ме............шумръ,някой виновен на някой,че нещо му станало и иска нежности.

Гаг,да се събуждаш бързо,чакам те
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                Хахахаха сърби ли те и тебе?
                                Що, да не ти се е прищяло да ме почешеш?

Не, благодаря, нЕма нужда!
                                Поздрави на брат ти, на мама, най-вече на тате!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X