• Виктория Викторова

   Публикувано на 18-09-12 14:58
   Преглед Статия
   В края на октомври започва офроуд надпревара в добричка област. Състезанието е част от четвърти кръг от Националния шампионат по офроуд.
   Ето и повече информация от самите организатори:
   “РАЛИ ДОБРУДЖА 4х4
   Офроуд състезание за автомобили с висока проходимост до 3.5 тона в четири класа.
   ...
   Публикувано на 18-09-12 12:42
   Преглед Статия
   “Лада 2104″ вече няма да се произвежда. Последният автомобил от този модел бе свален от производство в понеделник, 17 септември от дъщерното предприятие на руските заводи “АвтоВАЗ”, предаде “Интерфакс”.
   “Класическият” модел на “Лада” се произвежда от 1984 година.
   През 2012 г. са се произвеждали по 1500 автомобила на месец.
   ...
   от Публикувано на 12-09-12 10:54
   Преглед Статия
   Турската организация за бедствия и аварии поиска от Българската федерация на радиолюбителите да изпрати свои представители на конференция за бедствия, а от Федерацията решиха това да бъдат членове на форума на OFFRoad-Bulgaria.com.
   Условието е предложените членове на форума да са с радиолюбителски лиценз клас 1 и да са участвали в организирани към Мобилната спасителна служба акции.
   ...
   Публикувано на 30-08-12 14:56
   Преглед Статия
   Тръгваме от София в 3 часа през нощта. Денят е събота, третият от избухването на големия рилски пожар. Билото над Рилския манастир е пламнало в четвъртък в 12,10 часа. Това е третият пожар в Рила за седмица.
   Пътуваме 3 джипки от OFFRoad-Bulgaria.com с уговорката да бием тревога, ако има нужда от още помощ. Имаме известни съмнения, че ще сме полезни, защото пожарът е на голяма надморска височина в неприсъпна местност.
   ...
   Публикувано на 30-08-12 14:46
   Преглед Статия
   Зрелищна операция по спасяване на паднало в шахта куче се състоя в столичния квартал „Модерно предградие“ в сряда.
   Историята подхвана живеещата наблизо Павлина Петрова. Жената се обадила на няколко телефона, които намерила от интернет и според нея са свързани с организации, които са ангажирани с подобен казус. Обяснила им, че на ул. „Годеч“ в квартал „Модерно предградие“ от 3 седмици в една 9-метрова шахта е паднало куче и вие зловещо. Хората от квартала не можели да направят нищо, освен да му хвърлят отгоре храна и вода, а даце и одеала, за да му е меко.
   ...
   Публикувано на 30-08-12 14:35
   Преглед Статия
   Състезанието „Offroad Teteven 4×4 2012″ доведе огромни тълпи от любители на високопроходимите машини, както и забележителни професионалисти в управлението на безотказните джипове. През първия ден уважилите състезанието станаха свидетели на уникални по рода си преработки на машините. ...
   Публикувано на 30-08-12 14:31
   Преглед Статия
   Хиляди любители на офроуда се очакват на традиционния Пети събор на форума OFFRoad-Bulgaria.com, който ще се проведе от 6 до 9 септември. Мястото е същото, както в последните 2 години – плажът „Перла“ край Приморско. Миналата година на събора дойдоха около 8 000 души с джипове, мотори, АТВ-та.
   ...
   от Публикувано на 16-08-12 12:32
   Уникална каскада показва стабилността и свръхконтрола при управлението на новия Volvo FH - световната рекордьорка в ходенето на въже Фейт Дики опитва да премине между два камиона, които се движат с висока скорост.
   Филмът е заснет преди откриването на нова магистрала в Хърватия под режисурата на номинирания за Оскар Хенри Рубин.
   ...
   Публикувано на 09-07-12 15:58
   Преглед Статия
   Токсични химикали, гориво и различни горивно-смазочни материали са попаднали във водите на Черно море след наводненията в Краснодарския край. В момента най-вероятно те се намират в района на България.
   Това заяви Алексей Кисельов, представител на „Грийнпийс Русия“, цитиран от РИА Новости.
   ...
   от Публикувано на 03-07-12 15:29
   Преглед Статия
   „Офф Медия“ не е нарушила Закона за защита на конкуренцията по случая с антифризите на „Приста Ойл“. Това решение взе Комисията за защита на конкуренцията, която бе сезирана от компанията за производство и дистрибуция на моторни и индустриални масла и други производни смеси.
   ...
   Страница 1 от 23 1 2 3 4 5 11 ... ПоследенПоследен
  "); } else { document.write(""); } } // ]]>