• Дискусия с кандидати за депутати от Форума

   Администрацията на OFFRoad-Bulgaria.com предоставя тема на всеки наш съфорумец, който е решил да се кандидатира за депутат, в която да отговаря на зададени от Форума въпроси.
   В нея той ще бъде с нов профил с истинското си пълно име, изписано на кирилица и с реална портретна снимка.
   Администрацията на Форума се ангажира да установи дали въпросният кандидат за депутат е действителен участник във Форума. Няма да се допускат участници, които се регистрират специално с тази цел.
   Лично решение на всеки кандидат-депутат ще бъде дали иска да запази в тайна форумния си никнейм или да го огласи. След приключване на дискусията новият профил ще бъде блокиран и притежателят му ще продължи да пише със стария си профил.
   Форматът е напълно безплатен за всички участници във Форума, които са решили да се занимават с политика, но е абсолютно забранен за външни на Форума лица.
   Въпреки многото запитвания от политически партии, решихме, че в тази предизборна кампания в OFFRoad-Bulgaria.com няма да се публикува никаква предизборна реклама (банери, платени публикации, агитация), но смятаме за редно да дадем трибуна на наши колеги да представят своите виждания.
   Тази статия е публикувана първоначално във темата: Дискусия с канидати за депутати от Форума започната от Владимир Йончев Преглед на оригиналната публикация
  "); } else { document.write(""); } } // ]]>