• Издаване на карти за търговски отстъпки - УСЛОВИЯ

   "Колеги,
   От много време си говорим да въведем система за търговски отстъпки за членовете на форума. Неформално тя съществува и сега - повечето от нас обикновено купуват от колеги тук, в течение на годините много виртуални приятелства са прераснали в лични.
   Форумът има 120 000 регистрирани членове. Освен че става все по-трудно да се разпознаваме, това е и огромен ресурс. С него от една страна можем да подпомогнем бизнеса на колегите от Форума и, което е по-важно, можем да издействаме търговски отстъпки, от които всички да имаме полза.
   Затова решихме, че е крайно време да се въведат карти на Форума. Те не дават никакви права пред държавни органи, притежателят им с нищо не ангажира Форума и служат единствено за легитимация в търговски обекти. Най-вероятно и самите обекти в началото ще са само на членове на Форума.
   В OFF Media вече имаме човек, който да е занимава със системата за търговски отстъпки и да търси нови обекти, които да предлагат отстъпки на членовете на Форума. Това е Стефка Накова, много от вас я познават лично, а със сигурност всички сме чели пътеписите и мненията на съпруга й Нейчо Наков.
   Какво ще представлява системата за търговските отстъпки?
   1. Всеки търговец може да получи статут ТП, ако предостави отстъпка на членовете на форума. Каква да е отстъпката си решава само той. Пак само той си решава дали при начисляване на отстъпката да иска карта на Форума или да приема на доверие, че клиентът е член на Форума. Вменяваме му само 2 задължения: Да залепи на видно място в търговския си обект стикер "Тук има отстъпка за OFFRoad-Bulgaria.com" (който ние предоставяме) и да дава точно такава отстъпка, каквато е обявил при показване на карта.
   2. Разкриваме в раздел "Продавам" подфорум "Търговски отстъпки за членовете на форума". В него всеки ТП ще има собствена тема със следните реквизити:
   - Име на обекта, точен адрес и отстъпката за членовете на форума.
   От само себе си се подразбира, че трябва да се опише какъв е бизнеса, за да знаем кръчма ли е или сервиз, и да се сложи подходящо заглавие. В тази тема ще е позволено да се качват рекламни линкове, карти, снимки и видео от търговския обект, както и да се обявяват нови стоки и промоции. В рамките на София ние можем да изработим рекламно видео, извън София нямаме възможност.
   3. Участието в системата за търговски отстъпки ще бъде безплатно до края на януари. След това цената е по договаряне.
   Заявки за търговци, които предлагат отстъпки се дават на Стефка Накова (Nakova@offnews.bg)
   4. Като допълнителни екстри ще предложим банери и линкове, които да водят към темата за отстъпки на определен търговец. Всяка сряда от 13 часа ще има едночасово предаване по радиото, в което ще се разискват казуси около системата за търговски отстъпки и ще се излъчват рекламни интервюта с търговците в нея.
   Какво е нужно за издаването на картите?
   1. Трите имена
   2. Никнеймът във Форума
   3. Снимка - да е с добра резолюция за печат и моля, да не е със слънчеви очила
   Тези данни се изпращат на e-mail: tsvetkova@offnews.bg , заедно с адрес на който вече готовата картата да бъде пратена по ЕКОНТ.
   Цената на картите е 4 лв.
   Те могат да се получат или в редакцията (София, бул. Витоша 15, ет. 3) или да бъдат пратени по Еконт с наложен платеж. Тъй като пощенските разходи са по-високи от цената на картата, може би е по-разумно да се обединяват няколко души от един град и да пращаме една пратка."

   ПП
   В старата тема rymena информира че до края на седмицата ще са налице вече отпечатаните карти на заявилите такива.
   Тази статия е публикувана първоначално във темата: Издаване на карти за търговски отстъпки - УСЛОВИЯ започната от Стефи Накова Преглед на оригиналната публикация
  "); } else { document.write(""); } } // ]]>