• Благодарности заливат OFFRoad-Bulgaria.com

   Огромни благодарности за оказаната помощ при днешното гасене на пожара на Витоша заливат форума на OFFRoad-Bulgaria.com от всички страни – както от министри и институции, така и от медии и обикновени хора.
   Безкрайно възхитени от доброволците от форума са както вътрешният министър Цветан Цветанов и земеделският министър Мирослав Найденов, така и професионалистите от „Гражданска защита“ и дори Военновъздушните сили.
   За форума днес се говори цял ден, като включвания от Витоша имаше постоянно в различните медии:
   БНТ направиха живи включвания в 8 и 9 часа сутринта и записваха около 12 ч. на обяд. БТВ направиха запис малко след 7 ч. сутринта, Хоризонт направиха интервю в 16:30 ч. За Дарик бяха дадени интервюта в 11 ч. и 18 ч., а в „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия участваха главният редактор на OFFNews.bg Владимир Йончев и няколко члена на OFFRoad-Bulgaria.com, които се оказаха ключови при днешните усилия за ограничаване на стихията. По Нова телевизия беше излъчен и репортаж за форума. Утре по ТВ7 ще има включване от името на форума в 7:30 ч., по програма „Христо Ботев“ – в 8:15 ч., Нова телевизия ще заснеме репортаж, а се очаква, както днес, така и утре да бъдат излъчени репортажи и по ББТ и ТВ+.
   Междувременно OFFRoad Radio отново ще бъде с живо предаване – от 8:30 ч. сутринта до настъпването на вечерта.
   Помощта на OFFRoad-Bulgaria.com беше изключително високо оценена и такава ще бъде необходима и утре сутринта, когато гасенето на пожара и по-скоро неговото ограничаване, ще продължи.
   Доброволците отново се събират в кметството на Бистрица, като този път е по-добре те да дойдат малко по-късно – около 7-7:30 ч., каза по-рано днес Владимир Йончев поOFFRoad Radio.

   Запис от "Часът на Милен Цветков" - ТУК.
  "); } else { document.write(""); } } // ]]>