• Карти на Форума

   От години се коментира идеята да се издадат карти за участниците във Форума. Пействам този линк само за илюстрация да се види откога се коментира и колко много и различни предложения има.
   Най-после имаме готовност да стартираме с това, но за да се избегнат всички притеснения, решихме да се спрем на програма минимум.
   1. Картите са за всички активни участници в портала OFFRoad-Bulgaria.com
   2. Необходимите реквизити са:
   - 2 имена по паспорт
   - никнейм във Форума
   - снимка
   3. Издаването става като се изпратят имената, никнеймът и снимката на имейл: tsvetkova@offnews.bg (rymena във форума). Ще са нужни няколко работни дни.
   4. Получаването става срещу 4 лв, което е близко до себестойността им. Най-лесно е в редакцията в София, бул. "Витоша" 15, ет. 3. Можем да ги пратим и с наложен платеж с избрана от вас куриерска фирма. Заявките пак до tsvetkova@offnews.bg. Може би е разумно да има някакво коопериране между хора от един град, защото разходите за куриер ще са по-големи от цената на картата.
   5. Картата показва единствено и само, че притежателят й е регистриран участник в OFFRoad-Bulgaria.com. Тя няма сила за легитимация пред контролни органи.
   Единствената полза от нея би била системата от търговски отстъпки, която разработваме в момента. Има интерес от няколко фирми (най-вече на участници във Форума), които искат да дадат отстъпки на членовете на Форума при представяне на карта. Списъкът на обектите/услугите, които предоставят отстъпка, ще бъде изведен в друга тема. Ще предоставим стикери, които да указват, че в този обект членовете на OFFRoad-Bulgaria.com имат отстъпка. Дали собствениците им ще ги залепят или ще се надяват хората да разберат за обекта само от темата, си е тяхна работа. Размерът на отстъпката ще се договаря с всяка фирма отделно и ще се обявява в темата.
   При определени условия OFFMedia ще предостави и бонуси за реклама на фирмите, които дават такива отстъпки. (За контакти пак tsvetkova@offnews.bg).

   Ето как изглежда картата, с уговорката, че дизайнът още не е пипнат от фирмата, която ще изработва картите:


   Ползвахме за модел нашия съфорумец Барак Обама от Карлово, защото сме сигурни, че няма да се обиди

   Имената по паспорт са релефни с цел да се затрудни фалшифицирането
   На гърба на картата има магнитна лента, която засега е празна. При интерес за отстъпки, които да се вкарат в нея, ще мислим как точно да го направим.
   Тази статия е публикувана първоначално във темата: Карти на Форума започната от Владимир Йончев Преглед на оригиналната публикация
  "); } else { document.write(""); } } // ]]>