Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ръчна лебедка- оглупях

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ръчна лебедка- оглупях

днес бях в метро и видях следната дивотия - малка метална макара- на нея здраво въже с кука накрая и малка дръжчица на макарата !
    за какъв дявол служи тая измишлиотина??? цял ден мисля и се чуствам много тъпо, почна и глава да ме боли

Re: ръчна лебедка- оглупях

Да вдигнеш двигателя на ЗАЗ-а като му правиш ремонт...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ХА ХА при ЗАЗа се вдига купето колега, двигателя остава на земята

Коментар

лесно ти е на тебе , не си виждал това умотворение
        че и 34 лева струва
        какво наистина може да се прави с това ?

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
          лесно ти е на тебе , не си виждал това умотворение че и 34 лева струва
          какво наистина може да се прави с това ?
          Да го вземеш, ако си се минал да го купиш, и:

а) да си го блъскаш У главата
          б) да запердашиш тоя, дето ти го е продал

П.П. Че май са му вдигнали цената на туй нещо. Върти ми се спомен, че миналата година го виждах за около 20.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Да увесиш прасето на някое дърво да му изтече кръвта и за тва незнам дали ще стане

Коментар

П.П. Че май са му вдигнали цената на туй нещо. Върти ми се спомен, че миналата година го виждах за около 20.

поскъпнало е вай вай , явно има търсене
              ама за какво служи все пак?

Коментар

Аз съм вадил Голфчето с такова нящо.
                Пробвах да извадя и джипа ама се чупи.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                  ХА ХА при ЗАЗа се вдига купето колега, двигателя остава на земята
                  EЕй, добре бре...нали после трябва да го върнеш двигателя обратно...Или се покатервате 10 човека върху ЗАЗ-а докато клекне достатъчно че да му завиеш моторетката...Аре сега, и ние пасеме доматите с колците, ама чак толкова...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е не всеки има пари да си купи лебедка - вижте какво правят тия момчета.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7438

Викат Неволята.
                    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

тая "лебедка" ако е това за което си мисля е за пристягане на товари а не за теглене

Коментар

Някои хора се изказват неподготвени. От този модел лебедки има поне 10 различни размера. Ако най малките не стават това правило не важи и за големите.
                        Преди време имаше офроуд форум в дир.бг. Може и сега да има. Там се бяха събрали невероятни мозъци. Конкурс да обявиш такива тъпаци не може да събереш. Та на тези тъпаци им показвам на снимка от този модел лебедки и то най голямата която беше около метър и казвам, че съм извадил от пропаст кола 1 тон, а те ми се смеят и ми казват, че тираджийския колан бил по як. На снимката която бях показал до лебедката беше опъната и ролетка и ясно се виждаше размера, та ако имаха малко мозък в главите си щяха да се сетят колко е дълга дръжката и на какво е способна лебедката. Корпуса не от два реда ламарина а от 10мм стомана. Аз още имам лебедката и сега като я сравнявам с джека трябва да ви кажа, че по нищо не му отстъпва.
                        Та е добре човек преди да е видял нещо да не прави прибързани коментари.
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Пичове, тази лебедка се слага на трейлер с лодка на него и служи за ваденето на лодката при потопено състояние на трейлера под вода.
                          Пробвал съм на сухо да дърпам лодката и резултата беше нулев.
                          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                            Някои хора се изказват неподготвени. От този модел лебедки има поне 10 различни размера.
                            ...
                            Та е добре човек преди да е видял нещо да не прави прибързани коментари.
                            Значи, много съм подготвен. Защото това, за което говори колегата, съм го видял с очите си в "Метро". Само в един - единствен размер. С корпус от две бая тънички ламаринки. Не знам за какво става, но за да вадиш дори малка джипка от калта определено нямаше подходящ вид ...

Някъде сигурно има ръчни лебедки, които стават за нещо. Ама това някъде не ще да е в "Метро".

Ей на това филмче на 2 пъти се мярка една ръчна лебедка, която наистина върши работа. Но сигурно тежи колкото половин електрическа.

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                            Пичове, тази лебедка се слага на трейлер с лодка на него и служи за ваденето на лодката при потопено състояние на трейлера под вода.
                            Ей за нещо такова вероятно става.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Чавдаре аз говоря за лебедка като от снимките с Ладите. Не съм имал теб предвид за неподготвен. Лебедката за която говориш не става за тези цели.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X