Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам Samurai от 5 часа-Обаче има проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам Samurai от 5 часа-Обаче има проблем

Карам с 60-70км/ч и както си варви нормално изведнъш започва да тресе волана (много силно) и се осилва все повече . Аз изпадам в шаш и паника, леко завоиче на ляво леко на дясно и започва да се успокоява, на следващата бабуна пак тресе ,а по едно време се движим в продалжение на километри без проблерм и изведнъш пак започва.

Самурая е 88г 1.3к. 5скорости . 4X4 работи пълен ляв ,пълен десен ,на една заснежена поляна ,и всичко изглежда нормално (и на бавни и на бързи) караш бавно няма проблем. Като слизаш от болбюри се чува едно пукане ,отпред в дясно.

Помогнете за тресенето ,какво може да е?!?!?Направо неможе да се ударжи.

Извинявам се за правописа но съм малко развалнуван.
    [CENTER][B]Сузуки Самирай 1.3 1988г. -Влюбих се от прав поглед. :p

[COLOR=Red][I]БЕНЗИН И ГУМИ ,БЯХА ПОСЛЕДНИТЕ МУ ДУМИ ![/I][/COLOR]
    [/B][/CENTER]

До: Имам Samurai от 5 часа-Обаче има проблем

Писано е много. Лувтове. В лормилните накрайници, или лагерите. Дигай предницата и почвай да клатиш. Оно ще си каже. И.....това не е проблем.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Скоро се сблъсках със същия проблем Смени си гумите(някоя е сериозно крива)
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Понеделник отивам на стенд и се надявам да не ме гледат, като иСкупаемо. Аз се притеснявам да не е от коносните болтове.
        Гумите ще проверя утре.

П.П. Това е парвия ми джип и окачване тип цели мостове неми е хич ,хич ясно. Така де ,та то няма шарнири.

А относнтно пукането ,си мискя да неби да е танпон на ресира?

Много ви благодаря за бързите отговори.

[/B][/CENTER]

Коментар

Или джантетата

Коментар

може и кормилен накрайник

Коментар

А и аз да се включа Самураят си е своенравна машина и понякога прави и такива неща.На мен-от изпуснал и/или откъснат амортисиор ми го е правил този номер. Също така и от силно износени гумени втулки на предни ресори.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Явлението, или ефекта шимми.... Има много писано. Накратко: луфтове в предницата.... Тампони, накрайниците, все такива неща.....
                Последно редактирано от Злой; 20-12-09, 08:19.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Виж си кормилния демфер, ако работи в една посока го има това тресене. При удар в нещо по пътя/дупка/ поема удара еднопосочно.
                  Като увеличиш скороста продължавали да тресе? Ако е от джанта би трябвало да се увеличи или да спре .
                  [SIGPIC][/SIGPIC]
                  SJ 413

Коментар

Точно това е адски странното ,карам с една скорост варираики от 60 до 70км/ч и колата варви нормално . Карам си аз и мина през дупка , удари ме мн силен страничен вятяр ,или просто еитака и почва да тресе много,много силно.

Гумите са нови GOODYEAR WRANGLER

[/B][/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Dormikym Преглед на мнение
                      Точно това е адски странното ,карам с една скорост варираики от 60 до 70км/ч и колата варви нормално . Карам си аз и мина през дупка , удари ме мн силен страничен вятяр ,или просто еитака и почва да тресе много,много силно.

Това не е гаранция че няма крива
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Dormikym Преглед на мнение

Все пак демпфера на кормилото, едно амортисьорче, закачено за кормилната щанга, хоризонтално отпред.
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Честито е много безаварийни и кални километри да изменете!
                          П.С. Провери предните гуми дали нямат луфт нагоре-надолу и демфера, аз имах подобен проблем и се оказа разхлабен демфер...
                          Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                          Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Kолега, пусни си на търсачката "шими" или "death woble", прочети всичко и ще си обясниш проблема. Нито си първия, нито ще си последния с такъв проблем.
                            И вземи се успокой да не направиш някой инфаркт.

Обърни малко повече внимание на правописа, това "болбюр" кърти мифки.
                            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Аз залагам на кормилен демпфер.
                              0888 364 731

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X