Здравейте колеги, Преди три месеца като си купих Витарата предишният собственик беше свалил резервоара понеже помпата била изгоряла. След подробен оглед на мястото където е бил поставен реших да си преместя газовата бутилка там. Преместих я и до нея остана място колкото за един малък резервоар, въпросът беше от какво да е той ? Един ден в сервиза за климатици видях бутилка от фреон и ето сега вече си имам и 10-тина литров резервоар.
Сега вече остана проблема с помпата, в "аутодата" гледам че помпата на витарата работи на 2,2 бара (ако си спомням правилно), намерих си една от мерцедес която работи на над 3 бара (не знам точно колко) преблемът е че не мога да намеря кабелите за захранване на помпата и чакам ред в сервиза на един приятел.
Въпросът ми е дали ще работи с помпата с по голямо налягане (почти съм убеден че няма да работи) ? Дайте съвет каква помпа да търся, трябва да е външна.
Витарата е 1,6 8 клапана 90-та година къса база.
Сега вече остана проблема с помпата, в "аутодата" гледам че помпата на витарата работи на 2,2 бара (ако си спомням правилно), намерих си една от мерцедес която работи на над 3 бара (не знам точно колко) преблемът е че не мога да намеря кабелите за захранване на помпата и чакам ред в сервиза на един приятел.
Въпросът ми е дали ще работи с помпата с по голямо налягане (почти съм убеден че няма да работи) ? Дайте съвет каква помпа да търся, трябва да е външна.
Витарата е 1,6 8 клапана 90-та година къса база.
Коментар