Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зареждане на Garmin Nuvi 250W на ток

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зареждане на Garmin Nuvi 250W на ток

Понеже когато зареждам уреда на ток ми излиза иконка все едно съм го включил към компа няма индикация колко се е заредил.
    Приблизително за колко време се зарежда напълно на ток уреда и как мога да го следя в момента колко се зарежда.

До: Зареждане на Garmin Nuvi 250W на ток

Имаше една тема в тоя форум в която се разискваше как едновременно да работи гпс-а и да се зарежда. Мисля че едното краче на юсб-то се даваше на късо с някакъв резистор за да стане номера, но все пак намери темата.
    Garmin nüvi® 205 (Денка)
    Nissan X-trail

Коментар

Първоначално публикуван от anastaspeykov Преглед на мнение
      Имаше една тема в тоя форум в която се разискваше как едновременно да работи гпс-а и да се зарежда. Мисля че едното краче на юсб-то се даваше на късо с някакъв резистор за да стане номера, но все пак намери темата.
      Мерси, още мнения.

Не ми се ще да правя такива експерименти. Просто като време някой ако знае.

Коментар

Първоначално публикуван от anastaspeykov Преглед на мнение
        Да не би да е тази схемата ?
        Прикачени файлове

Коментар

http://pinouts.ru/GPS/garmin_nuvi_power_pinout.shtml

Коментар

И все пак ? Никой не каза за колко време се зарежда.

Коментар

Мойто като е закачено за компютъра го държа минимум 4 часа.Обикновено го зарежддам като съм на работа и затуй не ми прай впечатление колко го зареждам.Пробвай със зарядното на колата.
              Garmin nüvi® 205 (Денка)
              Nissan X-trail

Коментар

Със зарядното на колата да толкова е около 4 часа, но на ток ми се струва че трябва да е по бързо.

Коментар

Аз си купих оригинално зарядно на гармин за 220 волта. Когато го зареждам никога не ми е показал, че е зареден. Разбирам това след като зарядното започне да изстива и това е след четвъртия час. Другия вариант е да задържиш на батерия и от там на менюто да гледаш кога капацитета на батерията е на 100 %.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

На компютъра около 4 часа и половина при напълно изтощена батерия. Засичал съм.
                    А иначе за индикацията - както каза предния колега. Вадиш захранващия кабел , оставяш на батерия и гледаш до къде е пълна . Това разбира се- без интервенции по жиците .
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Да но батерията може да показва 4 чертички, но да не е напълно заредена.

Коментар

И това го има. Аз също съм се чудел защо са ги направили с такива батерии при условие, че всяко нещо има живот и след nnnnnn брой зареждания капацитета и ще спадни съвсем. Въпрос на бизнес, може пък до тогава да си смени цялата концепция и всяка кола да се продава с вградени GPS.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Имам Garmin Nuvi 250W. Същия като го включа, след надписа "Зареждане на карти" ми показва, че е вързан към компютъра (без действително да е вързан по какъвто и да е начин) и седи в това положение ! Моля някой по-компетентен да ми каже - това дефект ли е? Какво мога да направя...? Благодаря предварително на всеки отзовал се !

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=81105

Mнение на peppy :
                            Става! Пробвано много пъти!
                            Включваш устройството към кабела, то минава в режим все едно е включен към компютър, малко след това вадите кабела (тогава ГПС-а се включва и започва да си зарежда софтуера) след секунда, най-много две пак включвате кабела. За това кратко време той не се усеща да мине отново в режим като usb, зареждането продължава, а ГПС-а си работи.
                            Пробвайте, тренировката може и на компютъра.....

Коментар

Много прилича на повреда , защото колегата пише , че уреда не е свързан никъде с кабел.
                              Надписа се показвал при работа на батерия?
                              Пробвай му направи резет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X