Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плашещ разход!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Плашещ разход!

Ето какво ми отчете борд-компютъра на Мазда Премаси дизел това лято:

е...го у дзверо
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Много икономична бре... На Т-72 идва някъде към 500 л/100км.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Еееее,2-3 часа на място и к'во да отчете
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ами на повечето х`афтомобили е двузначен и повече от 99 не може да покаже
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

в интерес на истината има причина да покаже този разход,
            в крайна сметка стигна до 254...
            Едно СантаФе на 000км. пък ми показа 130/100 пак дизелово.
            Да видим дали ще се сетите, знам че повечето тук си падат много по задачките

Коментар

Да-а, даже е свършила нафтата и е светнала лампата...
              A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Даам 5 мин. след като запалих

Коментар

А аз винаги съм се чудил защо са им на юзерите данни за мигновенния разход. И дявол знае какви пикови показания на някво ошашавено АЦП. Ако не знаеш как точно е направено, това имхо са безсмислени показания.

Коментар

на реното показваше среден разход чак след изминаване на 400м - на място и два дни да работи нищо не показва...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да, в такова интегриране вече има смисъл. По последния километър, или по последната минута, или нещо такова. Но мигновен ... Това сигурно е безценна информация, за сервиза или за конструкторите.

Коментар

На мен средния разход ми го смята много точно обаче тва дето показва колко километра има до емти редовно се върти на обратно. Като излезна от гората пише че имам бензин за 10км а като покарам малко по асвалт става 50.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                          На мен средния разход ми го смята много точно обаче тва дето показва колко километра има до емти редовно се върти на обратно. Като излезна от гората пише че имам бензин за 10км а като покарам малко по асвалт става 50.
                          и моя така... на връщане от Боровец веднъж ми показа, че имам гориво за още 1380км /бях заредил в Самоков, а движението по пътя беше натоварено/
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

И тия хора твърдят че могат да пишат алгоритми ...
                            За такива глупости гонеха от училище ...

Коментар

Ми, той алгоритъмът е хипер, мега, ултра прост: любимия на Стефан моментен разход, плюс количеството гориво в резервоара, плюс моментата скорост. И така на всяка секунда, две или колкото там е решил някой умник в конструкторско-дизайнерския отдел на фирмата. Аз за две години писане на такива животни така и не разбрах за истинската полза от тях, но важното е цифричките да бягат. Може би има некъв кяр в нормалните държави с дъъъълги магистрали и бензиностанции на всеки хикс километра...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X