Колега, само за твоя информация ще ти кажа че Самурая дългата база е внесен в България преди около 3-4 месеца и беше в автокъща "Факт" - на околовръстното в посока Бояна. Там стоя почти три месеца. Бяха го докарали с раздатката разглобена в багажника. Искаше му 5500 лв. в такова разглобено състояние. Преди около 2 седмици се появи в автокъщата където си го гледал. Аз го гледах за мен още когато го докараха и като цяло колата е доста читава. Не съл го палил да чуя двг-то, но останалото беше доста добре. Бе е за пренебрегване факта, че наистина няма никъде ръжда по него. Само имай в предвид че това е испанска сглобка а не японска (това е и причината да няма ръжда). Цената която му искат според мен е безбожна за Самурай. Това беше и причината аз да се откажа тогава. Освен това не ме кефеше, че е с карбуратор. Ако се спреш на него се опитай да изнудиш продавача да свали поне до 5500-6000 лв. Искай да го караш и специално слушай за шумове от раздатката. Тя със сигурност е ремонтирана в България и нищо чудно някой нашенец от село да е наринал всичко в нея с лопатата. Успех!!!!
NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000