Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредната измама!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поредната измама!

Най-актуалната измама към настоящия момент.
    Циганка с циганче (добре обучено). При преминаване с автомобила на препятствия, където се кара с изключително ниска скорост, при излизане от гараж, паркиране и др. подобни - малкото циганче издебвайки подходящ момент хлопва с ръка колата и се строполява, симулирайки, че е ударено от колата и започва да се гърчи и вика. Циганката тича да се вайка и кълне. Измаменият се панира и използвайки психологияния момент и състоянието на умишлено създадения стрес циганката излиза с предложение - дай пари за детето да го закараме в спешна и няма да викаме полиция.
    Колеги - за момента този трик "индианците" са го отработили в гр.Велико Търново и се очаква да плъзне в цялата страна!
    Пазете се!
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

До: Поредната измама!

Стар трик. Решението обаче не знам какво е.

Коментар

Обращам и минавам и през циганката годините няма да са повече

Коментар

Първоначално публикуван от mimo1 Преглед на мнение
        Обращам и минавам и през циганката годините няма да са повече
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

не става. ако си с местен номер де. ама тогава няма да се хвърли. пък и да не си, к'во. нали си софийски прокурор
          - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
          - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Тоя номер от доста години го практикуват софийските мангали на женския пазар на ул "цар Симеон" където пресича пазара. Чух че там преди време сбъркали човека и яли голям пердах
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Решението е да извикаш полиция. Те тези номера вече ги знаят и подлепят мургавелите за опит за измама.
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Ами нека викат полиция, при положение, че няма травми , ама това са си стари номера, просто сменят местоположението на номера (като подвижен цирк ) Абе циганска му работа.

Преди години един приятел ми е разправял за случки на пътя, как манго си хвърля детето пред някоя кола , е с намален риск да бъде ударено, обикновено на място с намалена видимост и ограничение на скороста от порядъка на 40-60 км/ч. Скача мангустата (в някой случай и повече) и почват да крещят/реват да се вайкат все едно си ъутепал сиганчето бате.
                Ще се вика полиция или давай 200-300лв в крайна сметка колкото му вземат на оплашения шофер и дим да ги няма.
                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Това е стар номер и в Пловдив в Изгрев /Столипиново/ но вече не се практикува. Не знам защо.

Коментар

Не се практикува, защото се разчита на моментната уплаха. Ама българин пара дава ли! То и без туй му е кеф да гази.
                    След някоя друга година, като се развие законодателството и съдебната система номера може да тръгне. Сега този тип хора няма как да те осъди. След време, бързо производство, адвокати на процент и готово. В много западни държави и най-вече САЩ този тип, заедно с медицински измами от катастрофи си е голям бизнес.
                    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Това е ужасно. Човек никога не знае как би реагирал в такъв момент.
                      Скоро на майка ми се обадиха с другата измама - аз съм, прегазих човек, дай пари на адвоката и т.н. Тя рабира се изпаднала в паника. Добре че дъшеря ми /4-ти клас/ запазила самообладание и ми се обади по телефона. Та като извикала "Бабо, ето ти мама, нищо й няма!" и онези затворили телефона.

Коментар

Тоя номер с циганетата пред колата доста го практикуваха преди 2-3 години във Варна, даже имаше предаване по телевизията. Напоследък не бях чувал да са го пробвали.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Преди около месец - два, на саседчето му го спретнали подобен номер в княжево, само дето докато се окопити и огледа въргалящото се цигане и хоп... няма му чантичката с парите и радиото от колата (върнал се да види нещо си в колата и открива тия липси) Поглежда пак към въргалящото се цигане и О, чудо - и него го няма.
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

В такива случаи един лековит шут в г..а им действа много ободряващо, както и на навлеците по кръстовищата!
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

С големите шамари ще го дигна малкия бъдещ мангал, циганката ще я дам да прави глупости с уста някъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X