Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте предложение за гайки за джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте предложение за гайки за джанти

Дайте предложение за конус -гайки за алуминиеви джанти. Става въпрос за Jeep ZJ.
    Дали в Балкан стар имат нещо оригинално или ако някой може да помогне с адрес на магазин.
    Тези ментета българските с ламаринена запресована капачка /глуха гайка с конус/ ми омръзнаха да се разправям с тях. Само опаковката им е хубава - едни красиви кашончета ,а вътре лъскавко БГ менте /може и Чайна да е/
    Трябват ми 25 броя /5 за резерв/
    Последно редактирано от Leam; 27-04-09, 22:05.

До: Дайте предложение за гайки за джанти

ХА! оригиналните гайки идват 760 лева , е***и начислената печалба
    ми то тва е 1/10 от стойността на колата.
    1бр. = 38 лв.

24 карата позлата ще да са....

Коментар

Съвети ми е да идеш при един кадърен стругар с шише водка и оригиналната гайка,кажи му какво искаш и няма да се занимаваш с ментета и да си ръсиш парите на вятъра.

Коментар

или стругар или от зад океана ....

Коментар

абе стругар,щот нямаш гаранция дали и тамошните не са от някой говнолин и да се разпаднат,
          ако нямаш стругар подръка дай насам гайката и ще търсим тука някой.а и съм чувал тук таме че имаш немалка работилничка с нужните машни ,пък и бъги чух че правиш така че успех

Коментар

Таблица за справка - колко NM трябва да се затягат болтове/гайки на алуминиеви и стоманени джанти / не че всички имаме динамометрични ключове в багажника, но за информация е полезно/:
            http://www.aabroncs.hu/files/hirek/n...ktabla2007.pdf

Коментар

От Енчо Енчев купувал ли си? Намират се в Долна Оряховица много съм доволен от тяхната продукция. Обади им се да се разберете точно какви кайки ти трябват 06173/22 72

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                абе стругар,щот нямаш гаранция дали и тамошните не са от някой говнолин и да се разпаднат,
                ако нямаш стругар подръка дай насам гайката и ще търсим тука някой.а и съм чувал тук таме че имаш немалка работилничка с нужните машни ,пък и бъги чух че правиш така че успех
                sparow, това с което се занимавам е в мащаб 1/8 , а машините ми са хоби клас ...нежни и не обичат качествени стомани...

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                  От Енчо Енчев купувал ли си? Намират се в Долна Оряховица много съм доволен от тяхната продукция. Обади им се да се разберете точно какви кайки ти трябват 06173/22 72
                  Яворе благодаря ! Ще се обадя още утре !

Коментар

да де това имам предвид има рег. в другия форум и съм ти виждал гаража на снимки така ,че не скромничи знам ,че правиш от нищо нещо. и само информативно знаеш ли колко е голямата маса за фреза от кентавър на ЛС разбира се.мерси

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение

Поръчах такива, дойдоха.
                      Е,, новия вариант на гайката е друга "бира" !

Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                        Съвети ми е да идеш при един кадърен стругар с шише водка и оригиналната гайка,кажи му какво искаш и няма да се занимаваш с ментета и да си ръсиш парите на вятъра.
                        В днешно време стругар да си
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

От: Дайте предложение за гайки за джанти

Преди време , когато един гьотферен ми нави едната гайка накриво на джантата , директно с гайковерта , полудях. Та наваряха..да рязаха гайката...след 4 часа я махнаха обаче аз останах с една гайка по малко на джипа. Отидох до първия магазин за автоаксесоари , и от там си купих въпросните гайки 2 лева бройката , с конусчето..както си му е реда. Не запомних обаче какви бяха размерите на резбите. Помня обаче следното че оригиналните гайки са 2 размера за джипа - половината бяха за ключ 17 , а другата за ключ 19 , Новите са за 19. Мога да попитам за тези гайки ако някой го интересува
                          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                          Honda Shadow VLX 600 - 1999
                          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                          Влади

Коментар

От: Дайте предложение за гайки за джанти

На мен ми останаха в повече един комплект гайки за алуминиеви джанти.
                            24 броя са и са свалени от Нисан /мисля,че са с 1.25 резба/.Ако някой мисли че биха му свършили работа да пише.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X