нещата тръгват от тук...
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0&postcount=15
мдаааа
и се появи едно Паджеро
което отговаря на всички критериии
дълго, климатици, автоматици, пинизи....
много отговаря дори...
и си мисля - дали да не зарежа перфектно обслуженото и вървящо джипЧе, и да се нахвърля върху една терра инкогнита... новата...
десен волан - не съм ползвал никога...
де да знам?
ето го генератора на безсъннните нощи.

е, и какво да правя?
не ми се разделя с Ферозата - много е ..
абе много...
ама това ми върши работа според всички изисквания
ето го

е, и...?
помагайте, че безсънни нощи ме тормозят....
и не знам....
това пише в обявата
Дата на производствомай 1995 г.Тип двигателДизеловМощност (к.с.)123 к.с.Скоростна кутияАвтоматичнаКатегорияДълга базаПробег176000 кмЦвятСветло сив
Особености:
4x4, 7 - местна, ABS, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Лети джанти, Металик, Нов внос, Сервизна книжка, Стерео уредба, Центр. заключване, Шибедах
Допълнителна информация:
Перфектен, без забележки, 7 местен, ексийд изпълнение, оригинален компакт диск аудио система, двузонов дигитален климатроник (работещ), степенки на праговете, чупещ волан, подгряване на седалките, ел. фарове, 3 степени на твърдост на амортесорите, 3 режима на скоростната кутия, блокажи преден и заден мост, нов калъф на задната гума, нови гуми, сменено масло ДВГ, договаряне, внос на всичко от англия
данъка на Ферозата е 4 лева, на това ???
разхода ??
давайте акъли, моля, че без сън....
и с мерак....
да продам ли Дайхатсуто и да скоча в тъмнината?
или да си пътуваме ежедневието и да не влизам в приключения?
щото като си правя сметката то маслата само - по дифове, раздатки и кутии, ще хапнат на дечурлигата коледните подаръци...
лошо, много лошо...
ама от друга страна, изследователския дух е нещото, дето още не е умряло у мен...
и о трета страна - световна криза - майната и, лошото , че е и локална, дори регионална, направо си е махленска, дори....
пари артък нема, ама мерака....
айде, бе хора, кажете какво да правя - и тако, и вако, все съм вътре.....
предварително благодаря на всеки
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0&postcount=15
мдаааа
и се появи едно Паджеро
което отговаря на всички критериии
дълго, климатици, автоматици, пинизи....
много отговаря дори...
и си мисля - дали да не зарежа перфектно обслуженото и вървящо джипЧе, и да се нахвърля върху една терра инкогнита... новата...
десен волан - не съм ползвал никога...
де да знам?
ето го генератора на безсъннните нощи.
е, и какво да правя?
не ми се разделя с Ферозата - много е ..
абе много...
ама това ми върши работа според всички изисквания
ето го
е, и...?
помагайте, че безсънни нощи ме тормозят....
и не знам....
това пише в обявата
Дата на производствомай 1995 г.Тип двигателДизеловМощност (к.с.)123 к.с.Скоростна кутияАвтоматичнаКатегорияДълга базаПробег176000 кмЦвятСветло сив
Особености:
4x4, 7 - местна, ABS, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Лети джанти, Металик, Нов внос, Сервизна книжка, Стерео уредба, Центр. заключване, Шибедах
Допълнителна информация:
Перфектен, без забележки, 7 местен, ексийд изпълнение, оригинален компакт диск аудио система, двузонов дигитален климатроник (работещ), степенки на праговете, чупещ волан, подгряване на седалките, ел. фарове, 3 степени на твърдост на амортесорите, 3 режима на скоростната кутия, блокажи преден и заден мост, нов калъф на задната гума, нови гуми, сменено масло ДВГ, договаряне, внос на всичко от англия
данъка на Ферозата е 4 лева, на това ???
разхода ??
давайте акъли, моля, че без сън....
и с мерак....
да продам ли Дайхатсуто и да скоча в тъмнината?
или да си пътуваме ежедневието и да не влизам в приключения?
щото като си правя сметката то маслата само - по дифове, раздатки и кутии, ще хапнат на дечурлигата коледните подаръци...
лошо, много лошо...
ама от друга страна, изследователския дух е нещото, дето още не е умряло у мен...
и о трета страна - световна криза - майната и, лошото , че е и локална, дори регионална, направо си е махленска, дори....
пари артък нема, ама мерака....
айде, бе хора, кажете какво да правя - и тако, и вако, все съм вътре.....
предварително благодаря на всеки
Коментар