Трябва ми сонда (може и повредена) за тороидална газова бутилка. Приблизителните размери на бутилката са: 
диаметър: 60 см.
височина: 20 см.
вътрешен диаметър: 15 см.
Аз имам сонда за нормална бутилка и трябва да видя какво преправяне е необходимо в поплавъка и тръбичката, която смуче газ, за да стане.
ПП. И схема с размери би ми свършила работа.
Благодаря предварително за помощта.
					диаметър: 60 см.
височина: 20 см.
вътрешен диаметър: 15 см.
Аз имам сонда за нормална бутилка и трябва да видя какво преправяне е необходимо в поплавъка и тръбичката, която смуче газ, за да стане.
ПП. И схема с размери би ми свършила работа.
Благодаря предварително за помощта.

по принцип газовите работят с течната част на газта, която чак в изпарителя се изпарява (той и за това е изпарител) т.е. тръбата ти трябва да стига до дъното на бутилката. Ако имаш въпроси звънкай
 по принцип газовите работят с течната част на газта, която чак в изпарителя се изпарява (той и за това е изпарител) т.е. тръбата ти трябва да стига до дъното на бутилката. Ако имаш въпроси звънкай  

Ако ще купуваш нови, попитай (  не съм в час с точните изисквания ) по-новите по евроизисквания имаха някакви допълнителни клапи и управления на сондата
 Ако ще купуваш нови, попитай (  не съм в час с точните изисквания ) по-новите по евроизисквания имаха някакви допълнителни клапи и управления на сондата  Звънкай ако имаш нужда от още помощ
  Звънкай ако имаш нужда от още помощ  

Коментар