Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден мост сходимост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преден мост сходимост

Здравейте колеги,
    Загледах си разположенията на предните колела и виждам че са доста прибрани по вертикала в долната им страна. Като погледна колата от пред направо си е като колиба, като колелата се събират в долната страна. Как се регулира сходимостта на предния мост ? Сменил съм само долните шарнири. Горните са здрави нямат луфтове. Притесняваме положението на колелата защото гумите са малко по-износени външно.
    2022' JEEP JL Wrangler Rubicon , 33 Yokohama Geolandar G 015 AT

LZ3STO

До: Преден мост сходимост

Правен ли е някакъв лифт?Щото,когато носача слиза надолу,гумата баш така се прибира навътре.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Обаче... ако не е правен лифт... има нещо гнило! Не би трябвало от смяната на долни шарнири да се промени геометрията... видимо

Коментар

Прегледай възможностите за оглед в някой свестен сервиз за ходова част.
        LZ1VMH

Коментар

Не е правен лифт. Поне аз несъм правил. Като гледам окачването мисля че си е сток и не е пипано. Тампоните неса рязани. Предните колела си бяха така и преди да снемя шарнирите. Утре ще го снимам зада може да се види колко са прибрани гумите. Може да е нормално а аз да преувеличавам. Несъм имал джип до сега и немога да предценя. Но щом гумите са износени от вън има нещо.
          Как да разбера дали е лифтнат? Колко е стандартното разтояние от земята до шасито да го премеря ?
          2022' JEEP JL Wrangler Rubicon , 33 Yokohama Geolandar G 015 AT

LZ3STO

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X