мой приятел си взе Г класа и и трябват нови убувки

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Каква гума предпочитате за кал и неотъпкан сняг

Свий

X
- 

До: каква гума предпочитате за кал и неотъпкан сняг
За сняг - Goodyear Wrangler MT/R (предполагам, че и Cooper Discoverer STT ще се справят по сходен начин, а цената им е по-добра), за яка кал (въпреки че не си падам много по регенератите) - Малатеста Кайман или Федима Сироко (и двете са със шарката на Саймекс).Ние не сме неутрални!
 - 

Мойто мнение (което съм изкавзвал не веднъж
) е - вземете си по-евтинка МТ гума, че скъпите много болят като се разпорят на камъните или дървета
 и да е достъпна (да я има по магазините в наличност
. Аз не бих зи взел обаче регенерат (лично мнение
). Карам с най-опляваните БФГудрич МТ и нямам забележки (не ги хваля, не ги продавам, споделям опит
). Трябва да се има в предвид, че на утъпкан сняг, лед или просто мокър асфалт, всички Кални гуми (в различна степен) са Зле и изискват ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ (и ниски скорости
)! Още нещо има МТ-та които са 80% кал-20% път (МТР-ите споментаи от Чавдар, БФГ МТ и много други) това са компромисни гуми за Всяко време и условия - моят избор, има и такива 100% оффроад - ако си състезател не е лош избора, но за всекидневна употреба не знам дали са препоръчителни.
Успех
Коментар
 - 

По принцип съм съгласен с тебе, обаче, ако ти трябва агресивна гума за яка кал, не е като да имаш много избор. Или взимаш регенерати, или трябва да дадеш по -стотин лева на бройка Simex, Silverstone или друга марка, предлагаща гуми от този тип, които на всичкото отгоре може да чакаш с месеци.Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение... Аз не бих си взел обаче регенерат (лично мнение
) ...
Споменатите от мен регенерати категорично не са добри за повечко каране по асфалт, но на яка кал ...
Карал съм Патрула на едно и също място първо с Кайманите, а после с MT/R - разликата в проходимостта беше много голяма. Във втория случай броят на хвърлените лебедки скочи драстично ...

Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

От регенерата Малатестата Кайман като проходимост в кал съм много доволен.Правихме експерименти там където минах само на заден мост,други джипки с всесезонни гуми хвърлиха много яко боксуване.По този повод откъде мога да си купя пак от тях (джипа го купих обут с тях)
Коментар
 - 

Не е точно така. Силвърстон 35х11,5/16 - налични в Мотоексперт са по 320 лв. гумата. Аз карам с такива, 35х10,5/16, изкарах състезанието в Карпатите и съм много доволен. При тази цена и то на 35-ца е престъпление срещу човечеството да се харчат пари за регенерат.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеПо принцип съм съгласен с тебе, обаче, ако ти трябва агресивна гума за яка кал, не е като да имаш много избор. Или взимаш регенерати, или трябва да дадеш по -стотин лева на бройка Simex, Silverstone или друга марка, предлагаща гуми от този тип, които на всичкото отгоре може да чакаш с месеци.
Споменатите от мен регенерати категорично не са добри за повечко каране по асфалт, но на яка кал ...
Карал съм Патрула на едно и също място първо с Кайманите, а после с MT/R - разликата в проходимостта беше много голяма. Във втория случай броят на хвърлените лебедки скочи драстично ...
Коментар
 - 

Дай някаква снимка, мнение за поведението в калта и Извън нея, на пътя...Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнениеНе е точно така. Силвърстон 35х11,5/16 - налични в Мотоексперт са по 320 лв. гумата. Аз карам с такива, 35х10,5/16, изкарах състезанието в Карпатите и съм много доволен. При тази цена и то на 35-ца е престъпление срещу човечеството да се харчат пари за регенерат.
Коментар
 - 

Шарката е почти същата като на Саймекс, просто е малко по-агресивна. На асфалта е шумна , но е по-тиха от Кайман. Не се износва бързо. Произвежда се в Малайзия, както и Саймекс.
http://www.silverstone.com.my/#1223750739765
Коментар
 - 

Това не го знаех, но 35-ци далеч не всеки може да вкара и далеч не всеки има мотор за тях.Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнениеНе е точно така. Силвърстон 35х11,5/16 - налични в Мотоексперт са по 320 лв. гумата ..
Иначе, ако има 33-ки в този ценови диапазон, определено ще се заинтересувам като сменям Кайманите.

Ние не сме неутрални!
Коментар
 - 

Виж линка по-горе. Гамата от размери е повече от прилична. За сравнение Саймексовата е доста по посничка от към малките размери.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТова не го знаех, но 35-ци далеч не всеки може да вкара и далеч не всеки има мотор за тях.
Иначе, ако има 33-ки в този ценови диапазон, определено ще се заинтересувам като сменям Кайманите.
33-ки има, но не знам дали имат налични в Мотоексперт. Видях само 35-ците.
Коментар
 - 

Аз гамата на Силвърстоун съм я гледал, ама нали там, откъдето ти взе твоите, нямаха 33-ки, т.е. трябваше да се чака доставка, а и цената беше -стотин ...Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнениеВиж линка по-горе. Гамата от размери е повече от прилична ...Ние не сме неутрални!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар