Обади ли им се да попиташ каква карта , аджиба, продават? Иначе най-добрата карта за БГ си се продава, няма какТук можеш да прочетеш за нея.
Здравейте на всички, може и да има вече такава тема но съм нов в сайта и нея открих.Та значи закупих си Garmin nuvi 250W, но качената карта на България не е от най-подробните.За това искам да попитам ако някой знае нова версия нека сподели.Благодаря ви предварително.Аз намерих нова версия на България но се копува за съжаление.
Последно редактиран от Pacific ; 30-06-08 в 17:53
Обади ли им се да попиташ каква карта , аджиба, продават? Иначе най-добрата карта за БГ си се продава, няма какТук можеш да прочетеш за нея.
LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Yeasu FT-60
Ами значи картата ми е версия 4.50 ( 31.03.2008 ) искам да знам да ли има нещо по-подробно![]()
Последно редактиран от Yaro ; 03-07-08 в 12:28
Ми ако не те устройва, виж тук .
Да много добра ми се струва тази карта виждал съм я.Май ще се дават 70 лв.![]()
Картата за която иде реч едно че е 70 лв., второ се поинтересувайте от условията за ъпдейтии трето за тези пари единственото което получавате е една лоша компилация от неверни данни... Стратегията да се обявяват гръмки лозунги от рода на най-подробната карта и прочие е повече от смешна след като някой по-сериозно разгледа картата и фактическото и съдържание... Не си хвърляйте парите на вятъра... За гармин все още алтернатива на картата на Събин няма...
![]()
Смея да твърдя обратното, защото аз съм разглеждал и тествал двете карти. Не знам кой, как и с какво е компилирал картите, но от позицията на потребител, по отношение на населените места, картата на Петър е по-подробна. Относно рутирането, най-вече пак в населени места (пробите са правени в Бургас и Пазарджик) се справя доста по-добре, по отношение на затворени и еднопосочни улици.
Отдавна има и трета, също рутираща, карта на България за Гармин, но тя не влиза в "класацията" защото е безплатна и е далеч от качеството на коментираните две карти...
За съжаление и по двете карти има още много да се работи, а това, че има вече конкуренция в създаването на карти за Гармин е само от полза за нас - потребителите.
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Смея да твърдя, че картата на Петър е супер точна в Плевенска област - лично сме правили двамата корекцийте на Плевен, а Гулянци и общината са си мои!
Картата е вързана за всички съседни държави и гранични пунктове и рутира през границите с другите карти спокойно!
Като база данни е много пълна , а обновяванията са много качествени и чести и големи!
За цената да не говорим!
Изчакай още няколко дена, новата версия 4.60 ще е с адреси в 17 града, блокове в 23 града и над 100 населени места с възможност за търсене на улици. Отделно има стотици забрани, информация за ограничения които ти се показват на ГПС-са ако е от по-новите, възможност за показване на релеф(ако модела на Гармин го поддържа) и най важното - направена е с оригинален софтуер на Гармин, който е единственият 100% съвместим с уредите!
Последно редактиран от Yaro ; 03-07-08 в 12:38
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...889#post415889
Ама вие за без пари ли ще почнете да я раздавате?! Нали всичко беше много скъпо?! точно по тази тема някога започнах работата си във форума с червени негативни точки!
Ами от първоначалната цена не мога да свалям, защото както знаеш плащам на гармин, но не им плащам годишно, а само когато давам нов код на клиентаТой някой беше писал че ако имам възможност и безплатно ще правя картата, но това е най доброто което мога да направя за вас в момента
Което ме подсеща за още един + към моята карта: получавате я 24м безплатно!!!
1. Хрумна ми нещо. Това, което виждаш от картата, по принцип се регулира - с повече или по-малко подробности. Дали пък не си гледал 4,50 така, че да ти се стори "неподробна".
2. Ако поразмишляваш колко труд и знания са вложени в тази карта, колко постоянни усилия струва нейното усъвършенстване, сам ще видиш, че се купува не "за съжаление", а защото така е редно и нормално.
Поздрави!![]()
Искам България чиста!