Колеги,моля ако някой от Вас разполага с графика на схема на ел.инсталацията на "Симсон" S50 да я качи тук.Бащата си купил едно на старо и ел инсталацията е направо като спагети ... направо ме побърка това малко животинче,а тънките жички не са за всички ... е аз съм от тези дето не са всички...
Предварително благодаря.
Странно на мен ми ги отваря.
http://www.simsonworld.hit.bg/teh/motor2.jpg
http://www.simsonworld.hit.bg/teh/s50s.gif
http://www.zeyz.de/s51/s51c.jpg
Последно редактиран от Svetoslav_Iliev ; 22-07-09 в 17:45
Благодаря.Започвам да разчитам схемата.![]()
Tърся ремонтна книга за мотопед Симсон s51
Незнам дали тук е правилното място да си сложа поста ама мисля че е тук. Така проблема ми е следният имам симсон с51 с 3 скорости до преди няколко дни мотора си вървеше горе долу добре само че в големите обороти започваше да киха и да придърпва, кихаше от алспуха и карбуратора, както и да е това не беше от особен проблем защото си го карах кротко. Големият проблем дойде докато си го карах и той изведнуж се поби и започна да спира колкото и газ да подавах той само се мъчеше и не искаше да тръгне. Спрях да вида какво става, но той изгасна. След 10-15 мин чудене и запалвания разбрах, че когато смукача е натиснат мотора си подава обороти и работи нормално, а щом го пусна той пак започва да се мъчи и гасне. Закарах го на смукач до нас отворих и изчистих карбуратора, мотора се оправи и вървеше чудесно до днес, днес стана същото но за разлика от предния път почистването на карбуратора не помогна.![]()
![]()
ако имате представа какво е плс пишете!
Най-вероятно е запушен жигльор или ти се е откачила иглата от фибъра.Успех
И моя беше същата работа.. при симсоните има около 2,3 вида карборатори ,при единия от които има едно капсоловано болче,което по принцип не е добре да се пипа но след дълга употреба се получава тоя проблем и като се развие леко се оправя (поне при мен беше така)но незнам ти с кой карбуратор си.А също и един приятел и неговия имаше подобен проблем и се оказа че е налял много масло. Ноо всичко е според зависиможе и да е съвсем друга причина .. Успех
![]()
honda
100% запушен жиглор единиа или двата
vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
suzuki samurai 1.3 ''88 64hp
Ми ей тва трябва да помогне Успех.
всичко е до центровка и кондезатор според мен.![]()
ами аз имах същия проблем. остави ме насред пътя.... прибрах се и отвирх карбуратора естествено беше задръстен жигльора... продухваш и готово.за предпочитане вместо да слагате гарнитура намажете го с маслоустойчив силикон-червения.така не всмуква въздух и поддържа нивото на бензина
Последно редактиран от Chinela ; 24-11-09 в 11:04
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Значи преди около две години имах и аз Симон с-50 и той ми правеше така , центровки ли карбуратори семерини какво ли още не бях му правил дори му правих шлайф на цилиндъра ново бутало и сегменти шлайфах му и главата отгоре като се постави на огледало и се гледа дали има пролука където е легнала самата глава се поставя финна шкурка за да изглади повърхността след това погледнах и фланеца тръбичката към цилиндъра и нея я третирах с прословутото огледало и шкуркаи така!!!! всичко беше сглобено докато не чух същото гърмене от ауспуха и от карбуратора така направо бях потресен
от резултата сцепих му двигателя последното нещо което трябваше да проверя за което се сетих е коляновия вал просто имаше луфт на биелата не настрани ами на горе надолу така постоянно изменя центровката и така смених иглен лагер на биелата и евала открих най- сетне Америка
Важно!!!свещ само ВМЗ-7 ако намерите.
Последно редактиран от Chinela ; 11-12-09 в 08:41 Причина: Ужасен правопис
колеги имам simson s51 b1 как се ремонтира биелата.
ако може схема,видео или снимки.
благодариа предварително