Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уред за икономия на ток легално

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: До: Уред за икономия на ток легално

    Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
    Нали уж паднала сметката, а пък и защо ги ползвате по-рядко? - живота им е по-дълъг и накрая сметки, сметки и в нищото Да беше сметнал среден разход както си ги ползвате в киловатчасове и умножаваш по цената му
    Има един виц - ако не се качиш на автобуса, а ходиш пеш ще спестиш 1 лв, но ако не се качиш на такси, а ходиш пеш ще спестиш 5 лв. Извода е - бягай след таксита!!

    Относно енергоспестяващите може би не е лошо да се отдели нова тема. Аз скоро започнах да чета и да опитвам. Едните може би китайски са твърде жълти и сякаш лееко зеленее. Взех и една българска - светлината е много бяла и чиста, точно млечно бяла с масленост 5%

    Интересен факт, който чух е че във Франция са обявили за нелегални обикновените крушки. Засега само 100 ватовите, но постепенно и другите. Целта е да накарат хората да минат на енергоспестяващи. Интересното е, че те не трябва да се хвърлят в кофата, защото съдържат живак, а специални пунктове за изхвърляне нямали. Не че ние имаме де - ние още луминисцентните лампи от последните 30 г. няма къде да се изхвърлят та...
    Те вече изобщо не се продават, просто вече ги НЯМА НИКЪДЕ . И аз съм с енергоспестяващи и ша ти кажа, че разликата във фактурите преди и сега е драстична .
    Иначе друг е въпроса относно цената на ел енергията във Франция и в Родината - Франция е една от страните с най-евтиния ток в Европа, за пример - аз имам не 12, а 6 фактури годишно, на всеки 2 месеца. Та сметките ми за ток и газ /общо / са около 50-70 евро за 2 месеца . Изводите - за вас.
    Енергоспестяващите крушки почват от 9 евро парчето /имат 8 годишна гаранция /, повечето Филипс, или Осрам /май виждах и Мазда/. 2-ро и 3-то качество няма.
    За 10 години тук още не съм видял да се продават някъде ''енергоспестяващи'' шашми, като посочената в Темата. Защо ли? Нещо май измамите минават само в определени географски ширини .............
    Както беше писал един младеж с гъста, черна брада ''........ и пред Олтара Бога измамил.''
    Последно редактирано от мишоци; 26-11-10, 20:10. Причина: правопис
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

    Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

    Коментар


    • От: Уред за икономия на ток легално

      Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      Ааа те тези замятят с мрежата. Изпокъсана е ама и кьорави риби има все пак.
      Тая информация не е съвсем вярна. На последния пловдивски панаир най-продаваното изделие е било... нещо подобно на обсъжданото в темата. Имало и опашки.
      Та, мрежата не е изпокъсана, а с голяма и фина.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

      И коментаторите...

      Коментар


      • От: Уред за икономия на ток легално

        колеги само едно ще ви кажа. този уред го ползвам от една година. със съседа преди да го включа имахме еднаква консумация на електроенергия. в момента се различавам от него с 4000kW в минус и продължавам да увеличавам разликата.

        Коментар


        • От: Уред за икономия на ток легално

          Не мога да не си призная, че и аз съм реализирал икономия с въпросните уреди.
          Тя се изразява в следното - никога не съм си купувал подобно изделие и съм икономисал средства в размер на стойността му. Ако приемем, че не съм си купувал от всичките модели налични на пазара, икономията става още по-сериозна...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

          И коментаторите...

          Коментар


          • От: Уред за икономия на ток легално

            Първоначално публикуван от bubolino12310 Преглед на мнение
            в момента се различавам от него с 4000kW в минус и продължавам да увеличавам разликата.
            Искрено се радвам за теб колега.

            Когато дойде момента да се отчете нулева консумация, направи едни клипче, да видим как ще започне да връща енергия от теб към мрежата.
            С това ще обориш всички скептици невярващи, че има и работещи изобретения. Все пак света трябва да се развива, и не може само старите изпитани в практиката уреди да действат. Винаги има и нови изобретения, ама закостенелите старчоци не искат да повярват, и това е.

            Кажи с какъв темп намалява консумацията, да знаем кога да чакаме клипчето.
            А ако електромера е от новите ще е още по интересно. Старите знаем, че се въртят обратно, но на новите не знам как ще разберем, че започва да работи наопаки.
            Има ли желание-има и начин!

            Коментар


            • От: Уред за икономия на ток легално

              Аз ще си поръчам 12броя от устройството- по 1бр в контакт. искам и две бройки за двата водомера и един ще сложа на капачката на резервоара.

              Имаше едни спрейове против полицейски камери- сигурно са от същия производител.

              А ако монтирам едно такова ''вълшебно устройство'' на жена ми в чантата дали ще харчи по-малко и ако да с колко %
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

              Коментар


              • От: Уред за икономия на ток легално

                Аааа, за жените има подобно, но струва много по скъпо.
                Че там понякога нещата са трагични
                Има ли желание-има и начин!

                Коментар


                • От: Уред за икономия на ток легално

                  Използвам темата за да информирам всички за Поредната измама но този път за намаляване разхода на гориво Ха ха ха .Ето го линка : http://www.fuelsavingtipsblog.com/bg2/

                  Очаквам в скоро време да излезе подобен уред който да е предназначен и за авиацията

                  Спестявам до 70% от разхода на гориво на колата

                  Тази иновативна технология е ключът към спестяването на гориво и пари...

                  Fuel Shark Saver грабна вниманието ми още в първия момент, когато видях реклaмата му.В такава икономика продукт като този може да промени живота на всеки. Особено щом говорим за цените на бензина. Изглежда че всяко лято цените на бензина стигат нови висини. В сравнение с преди 3 години са стигнали абсурдни числа. По тази причина ако видя нещо, което ми обещава да ми спести гориво само като го включа в таблото, съм силно впечатлен. Но дали наистина Fuel Shark Saver е нещо, което си струва или е продукт, който можете да подминете? Името ми Кирил Петров и най-голямата ми страст са колите. Животът ми е свързан с основно с тях. Особено с моята гордост - Opel Astra 2.0 OPC. Тя е много важна за мен и всяка свободна минута е свързана с нея.
                  Fuel Shark Saver е на цена, която е достъпна за всички. Спестявайки 70% от разхода на гориво, бързо ще успеете да си възвърнете инвестираната в Fuel Shark Saver сума и след това всичко са чисти спестявания. Вбесявам се като видя как надуват цените на бензина! Абсурдно е да не мога да се отдам на хобито си, защото зареждането на колата ми излиза твърде скъпо. Бях стигнал до там, че обмислях не само да карам колата си по-малко, но се чудех дали да не я продам. Но няма да допусна това! Колата ми е моето хоби, моето забавление и бих направил всичко, за да я задържа...

                  Ако някой продукт е истински, искам да знам. Защото ми омръзна да давам пари на монополисти, които и без това са безумно богати. Омръзна да съм зависим от хора, които забогатяват за сметка на обикновения човек. Омръзна ми да се чудя кога да се кача на колата и кога да ходя пеша, защото зареждането ми излиза твърде скъпо. Няма да се колебая. Ще намеря начин. Колата ми е всичко за мен. Всяка стотинка, която успея да спестя отива за нея. Грижа се за нея все едно е човек и искам най-доброто за нея.

                  На пазара има много продукти, които твърдяха, че ще ми спестят пари, но един от тях –Fuel Shark Saver, ми вдъхна доверие и реших да го пробвам. Начинът, по който работи не е никакво чудо, а чисто и просто иновативна технология, която се тества от години, а вече навлезе и в масовото производство. Например Мазда от 2012 година произвеждат колите си със IEloop система. Тя осигурява електрически баланс на колата при често спиране и потегляне, което намалява разхода на гориво. По-старите коли обаче не са с такава система и Fuel Shark Saver им осигурява това постоянно и непроменливо подържане на електрическите имппулси от и към двигателя. Реших да видя дали ще подейства и за моята кола...
                  Оценката – моят тест...

                  Дойде време за моят собствен тест – да видя дали Fuel Shark Saver наистина работи. Поръчах го онлайн и поръчката дойде след 3 дни. Fuel Shark Saver е на цена, която е достъпна за всички. Спестявайки 70% от разхода на гориво, бързо ще успеете да си възвърнете инвестираната в Fuel Shark Saver сума и след това всичко са чисти спестявания. Също така имате гаранция за качество, така че ако имате някакъв проблем с уреда, той ще бъде заменен с нов. Уважавам тази бързина, защото не обичам да си губя времето в чакане. Също така получих 40% отстъпка и безплатна доставка. Този производител знае как да печели клиенти.

                  Fuel Shark Saver е като USB и го включих в адаптера за запалката. Лесно и няма нужда от инсталации. Всеки може да го направи и няма нужда да сте брилянтни техници, за да се справите. Този продукт е идеален за хора, които искат да спестят пари, да подобрят мощността на колата и не искат да си цапат ръцете. А и съм впечатлен, защото по този начин не се обвързваш с фирмата за техници, инсталация и т.н., което знаем, че много фирми правят, за да изкарат повече пари.

                  След като включих Fuel Shark Saver, наблюдавах колата си в продължение на една седмица. Познавам я и знам много добре как се държи, така че търсех подобрение във всеки аспект. Включих Fuel Shark Saver и просто карах. Изключвах го вечер, когато спирах да карам колата, но през деня го оставях включен.

                  Колата ми се движеше по-добре от всякога. Беше стабилна, по-тиха от обикновено и най-важното – харчеше доста по-малко гориво. Карах две седмици със същото количество гориво, с което обикновено карам една. Ако трябва да говоря в цифри, разхода ми беше 9,5л градско и 6,8 извънградско. Сега с Fuel Shark Saver паднах на 3,2 градско и 2,4 извънградско. Честно казано, не вярвах, че е възможно, но резултатите са факт.

                  На снимката долу можете да видите разликата в разхода преди да включа Fuel Shark Saver и след това:
                  Какво има под капака на колата е загадка за повечето хора и нуждата от ремонт поражда паника във всеки трети човек, защото не искаме да ни одерат кожата от гърба напразно. Затова когато такъв продукт се появи на пазара, хората ще бъдат заинтригувани, защото ще им позволи да поддържат колата си в добро състояние без автомонтьори и ровене под капака.Във време на невероятно технологично развитие наистина изглежда възможно да включиш нещо някъде в таблото и колата ти да върви по-добре.

                  За тези, които разбират по-малко какво се случва под капака на колата, ще обясня накратко. Спестяването се получава, защото при стабилизиране на напрежението в колата, електрическата система ще работи по-равномерно, което ще ви спести гориво.Този продукт помага да пазим планетата чиста, като намалява вредните емисии и ви помага да харчите по-малко природни ресурси. Също така получавате по-голяма мощност и акумулаторът ще издържа по-дълго. Обикновеният потребител може много лесно да провери дали са истина или не. Аз не само проверих, но се оказа, че наистина е така.

                  Коментар


                  • От: Уред за икономия на ток легално

                    А ето какво се крие в тази топ сикрет технология.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:NeoSocket.jpg
Прегледи:1
Размер:176.2 КБ
ID:5544636

                    Коментар


                    • От: Уред за икономия на ток легално

                      Първоначално публикуван от julio Преглед на мнение
                      А ето какво се крие в тази топ сикрет технология......
                      Цитат:
                      Животът ми е свързан с основно с тях. Особено с моята гордост - Opel Astra 2.0 OPC. Тя е много важна за мен и всяка свободна минута е свързана с нея.

                      Щом един курник може да бъде толко важен, то нормално е да си достатъчно тъп за да си купиш диодче за 70 кинта.



                      ПП Моля някой да ме светне кондензатора за какво го слагат. Съпротивленията и диода са за заблуда на идиотите, но кондензатора, кондензатора за чии е. Баси. Нема да мога да спя...


                      ПППП Айде бе Ясене, направи го тоя раздел за перпетуума
                      Последно редактирано от drukman; 11-12-13, 09:15.
                      Бан-метод с който модераторите налагат на останалите своя начин на мислене.
                      Към модераторите-А изтрийте го сега.
                      Суратя утрепа и тоя форум. Жалко. Сбогом Приятели. Вальо. О888 557Ч7Ч

                      Коментар


                      • От: Уред за икономия на ток легално

                        Кондензатора кондензира вредните тоци и пуска по веригата полезните. Така щади акумулатора, разтоварва генератора, смазва водната помпа, долива бензин... Тва са 2200 микрофарада бе и 16 волта отгоре. Недоверчив народ, ей!
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

                        Коментар


                        • От: Уред за икономия на ток легално

                          Кондензаторът има важната роля да изпляска голяма искра при включването в запалката. Това доказва, че приборът работи.

                          Прочее, то свързването на кондензатори в автомобилната инсталация не е чак безсмислено. Сред феновете на мощното озвучаване са популярни едни кондензатори от 1F - 2F които реално заглаждат напрежението до степен някои неща да работят по-добре.

                          На размер са около 100 пъти по-големи от показания на снимката. Каква ли яка икономия докарват?

                          Коментар


                          • От: Уред за икономия на ток легално

                            Кондензатори от 2F се слагат само на коли с голям (повече от 100л.) резервоар. Иначе прелива много често.
                            Бан-метод с който модераторите налагат на останалите своя начин на мислене.
                            Към модераторите-А изтрийте го сега.
                            Суратя утрепа и тоя форум. Жалко. Сбогом Приятели. Вальо. О888 557Ч7Ч

                            Коментар


                            • От: Уред за икономия на ток легално

                              Ако доволният пич се беше сетил да го оставя включено и през нощта, със сигурност щеше да падне до 1,4/100 градско и 0,4/100 извънградско. Това са още 10-12 часа стабилизация и регулация на тоците...
                              Животът е харизан кон според мен...

                              Теди

                              Коментар


                              • От: Уред за икономия на ток легално

                                Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Кондензаторът има важната роля да изпляска голяма искра при включването в запалката.
                                E, баш тъй де, разбрах го най сетне - като изперка искрата и убива с ток де що има вредни, малки, гадни консуматорчета на енергия, гориво и прочие и прави икономиЙ.
                                Обаче после същия ток си го взема от жицата, като всяко вредно, малко, гадно консуматорче.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X