а още по-хубаво би било ако можем да организираме поход с джипки до тези земи.... Добре планиран, добре екипиран и незабравим....

Все пак говорим за няколко хиляди км пробег.Ще е хубаво да се помисли и за някакви резервни части, визи и други технически подробности.Я да се намеси някой с опит в организирането на подобен поход ?

Някъде към 3000 км ще има поне.... Може да се съкрати доста път ако се натоварим на ферибота до Иличовск..... и една виза за Молдова ще се спести.... За мен по-важния въпрос е как ще дойде като време, че времето ми е кът..... По 500 км на ден ако се минава - само натам е седмица.....
Някъде към 3000 км ще има поне.... Може да се съкрати доста път ако се натоварим на ферибота до Иличовск..... и една виза за Молдова ще се спести.... За мен по-важния въпрос е как ще дойде като време, че времето ми е кът..... По 500 км на ден ако се минава - само натам е седмица.....
За съжаление няма да мога да отделя повече.Месец по рано ще ходя до Гърция да си купя калмини-то и лебедка и .... съм до там
Очаква се и всеки момент Украинците да махнат визите за България и Румъния....
Очаква се и всеки момент Украинците да махнат визите за България и Румъния....
Помисли за един маршрут и да направим нова тема
И като се замисля - до Тулча от Варна е около 280 км. Ако има ферибот между Тулча и Измаил, то до там пътят с всички почивки ще е около 7-8 часа....
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар