Цитат Мнение на davc Преглед на публикациите
Има - и не само с температурното разширение. Така поставени плочи, напрактика няма начин да са пълноценно злепени, нито дори и просто подпълнени с материал отзад. След два сезона, седят по местата си, единствено по силата на гравитацията и обстоятелството, че фактически представляват зидария. Не се чупят, защото са 3см камък.
"Мутробарок" му се вика на това. Ама плащат хората и искат. И понеже няма нищо животозастрашаващо (например) - или проблем с конструкцията, или с функцията и под. в тая работа - защо да не им взема парите...
Вече има с дължина до 4 м и незнам какъв е стандарта за ширини . Дебелината е 3 , 4 или 5 мм . Системата която си купих е за сухо рязане до 2,6 м и е от съставни шини с дължина 3 м за водене на каретка с ролка и с каретка за ъглошлайф за право и за рязане под 45 градуса . Не съм сигурен обаче кога ще ми се наложи да я ползвам в пълната и дължина . Преди пет или 6 години когато видях една плочка на стена не съм си мислел и дори очаквал някога и мен да ме нападне тази мода по големите плочки . Тогава току бях пристигнал в ДЕ и максимално големите плочки които бях питал и работил бяха 60х60 см . Говорим за лепени на под .