ДА!
здравейте понеже несъм много запознат искам да попитамgoodyear wrangler Duratrac 31-ца стават ли на паджеро без рязане и с оригинални джанти благодаря предварително
ДА!
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
въпроса е от къде ще си ги намериш![]()
Без да се напрягам,намерих няколко сайта с доставка до няколко дни...........
Pajero 2 LHD/LWB,3.5 V6/1997/208hp/LPG
VW Golf III Cabrio 1.9 TDI/1997/110hp
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
|
|
И аз намирах такива сайтове, без особено напрежение, но когато ги поръчах, тия няколко дни се превръщаха в средата на януари и съответно получиха от мен много по-здрави. Това преди месец де, сега може и да се е променило нещо...
В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
тц. няма внос. преди няколко дена ходих при приятел, който се занива с гуми. в сайта на гудиър пишеше: най-рано след 6 седмици..... но това беше и преди 2 месеца![]()
Еми да,за това зимни гуми се купуват есента,а не в средата на декември,или поне аз така правя и не съм усетил либса на такива,каквито съм искал да си купя.
Средата на януари пак е по добре от нищо или август например..........
Съвсем нормално е според мен по това време на годината тези гуми да са изчерпани и с доставка около месец.
Pajero 2 LHD/LWB,3.5 V6/1997/208hp/LPG
VW Golf III Cabrio 1.9 TDI/1997/110hp
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Преди около месец и половина бяха изчерпани почти на всякъде,докато от един сайт не ме изненадаха че ги имат налични,доставиха ми ги след два дни,DOT26/15.
Гледах в същия сайт пак ги има,но цената вече е 300лв.а аз ги взех за 230лв.
Поздрави!!!