Резултати 1 до 6 от 6

Тема: Изгаснаха ми лампите на таблото за преден и заден мост, отказа абс и задният блокаж

  1. #1
    Регистрация
    Oct 2007
    Място
    Стара Загора
    Публикации
    11
    Точки (при гласуване)
    0

    По подразбиране Изгаснаха ми лампите на таблото за преден и заден мост, отказа абс и задният блокаж

    Здравейте ,колеги днес по време на поредната разходка забелязах че ми светна abs, и че не ми светят 4-те лампички които показват че си на 4х4 и не ми свети лампичката на заден и междинен диференциал ,не работи и задният блокаж .Ако някой е имал подобен проблем моля да помага.

  2. #2
    Регистрация
    Oct 2007
    Място
    Стара Загора
    Публикации
    11
    Точки (при гласуване)
    0

    По подразбиране От: Изгаснаха ми лампите на таблото за преден и заден мост, отказа абс и задният блок

    Забравих да напиша Мицубиши Паджеро v3,5 v6 95g.

  3. #3
    Регистрация
    Jun 2008
    Място
    Стара Загора
    Публикации
    4,696
    Точки (при гласуване)
    20

    По подразбиране От: Изгаснаха ми лампите на таблото за преден и заден мост, отказа абс и задният блок

    Имам някакви схеми, ако не го измислиш, звънкай, мисля, че следобед ще съм свободен по някое време за 1-2 часа.
    осемосемдевет 722313
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

  4. #4
    Регистрация
    Oct 2007
    Място
    Стара Загора
    Публикации
    11
    Точки (при гласуване)
    0

    По подразбиране От: Изгаснаха ми лампите на таблото за преден и заден мост, отказа абс и задният блок

    Темата е за ключ ,реших си проблема благодаря на колегата Tef40 че прояви желание да помогне.

  5. #5
    Регистрация
    Jun 2008
    Място
    София
    Публикации
    3,300
    Точки (при гласуване)
    16

    По подразбиране От: Изгаснаха ми лампите на таблото за преден и заден мост, отказа абс и задният блок

    И какво беше?
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

    тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

  6. #6
    Регистрация
    Oct 2007
    Място
    Стара Загора
    Публикации
    11
    Точки (при гласуване)
    0

    По подразбиране От: Изгаснаха ми лампите на таблото за преден и заден мост, отказа абс и задният блок

    Цитат Мнение на Стоян Боюков-Sariones Преглед на публикациите
    И какво беше?
    Имаше изгорял предпазител в бушониерата под волана сега карам цяла седмица не е горял ,вероятно оголен кабел ,но ако па изгори ще трябва да се търси проблема .

Сходни теми

  1. Отговори: 0
    Последно мнение: 10-06-11, 18:05
  2. Отговори: 12
    Последно мнение: 12-08-10, 13:27
  3. Блокаж за заден мост ?
    От PACH - Иван Тодоров във форум MERCEDES
    Отговори: 10
    Последно мнение: 21-12-08, 18:07

Правила за публикация

  • Вие не можете да публикувате нови теми
  • Вие не мжоете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да добавяте прикачени файлове
  • Вие не можете да редактирате собствените публикации
  •