Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тубата
Свий
X
-
От: Тубата
3G връзка и таблет или смартфон.
-
Кой шеф? На пожарната ли? Пенчо,не са ония години,в пожарната няма войници и капитани от много време. Кабела е директно от външния суич до безжичния рутер. Имам "флашка" за нет от свиваком,с нея работи,но е бавна...и мегабайтите летят. Наистина ли няма работещо решение?Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
Има голяма вероятност да имаш вирус.
Сигурно ли е, че с друг интернет се отвая коректно? Можеш ли да пробваш и друг браузър?
Можеш ли да си сложиш DNS сървър 8.8.8.8? Ако не знаеш как пиши, за да пиша подробно.;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Коментар
-
Сигурно ли е, че с друг интернет се отвая коректно?-Да,пробвано многократно. С друг браузър е същото. И на всички 5-10 компа с който съм пробвал. Безжичния рутер е рестартиран няколко пъти от "секретното" копченце-няма резултат. Нета е доволно бърз да играя WoT с пинг 50-60. Проблема е от месеци,но ми писна вече. Къде и как да ровча по настройките?Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Коментар
-
Опитай да ресетнеш настройките на браузера си. За Chrome са в settings=>show advanced settings=Reset browser settings (или нещо такова беше) най-долу последното каре, сивият, правоъгълен бутон. На български май бяха нещо като "настройки"=>"Показване на разширените настройки"=>"Нулиране на настройките на браузера" (или нещо подобно). Имай предвид, че с това ще си изтриеш запаметените пароли и ще трябва да се логнеш навсякъде отново!
Коментар
-
Пробвай от тук https://proxy-nl.hide.me/index.php ( пействаш линка от тубата в полето и натискаш "ГО" ).
Бтв, имаш ли проблеми с отварянето на сураттефтер, вбокс и разни подобни губи-време сайтове?
Коментар
-
Ресет е пробван,друг браузър,друг комп...Вече съм вкъщи,където всичко работи,другите идеи ще ги пробвам в петък. Няколко пъти излизаше предупреждение че от нашето ИП е засечен спам и ако сме сигурни че сме чисти да натиснем бутон,и нета идваше слеб 15-ина минутки. Горе-долу от тогава има проблеми с тубата и такива съобщения не са се появявали. Дали има шанс някой от служебните компютри (6-7 бр) да е вирушлясал ,а пък доставчика заради него де е отрязал някой канал? Как да разбера така ли е наистина?Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
Шанс има, но по-голям е шансът половината квартал да цоца нет от вас ( след многократното ресетване на рутера от "секретния" бутон ).
Първото нещо, което трябва да направите е да си конфигурирате рутера като хората ( защитен ви-фи задължително ) и чак след това да търсите причината.
Бтв, конфигурирането обикновено може да стане и от разстояние. Ако няма кой да го направи или пък ви иска пари, пиши ЛС пък може и да я свърша тази работа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от [URL="http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=93170"
Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнениеПробвай от тук https://proxy-nl.hide.me/index.php ( пействаш линка от тубата в полето и натискаш "ГО" ).
Бтв, имаш ли проблеми с отварянето на сураттефтер, вбокс и разни подобни губи-време сайтове?Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
Така ми зареди половината на 5 минутно клипче и спря.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар