Искам да попитам какъв двигател ще ми препоръчате за този вид кола , който да е на дизел и да е около 200 к.с. тъй като със сегашния си двигател този додж няма да може да бъде издържан,ако може да ми кажете на коя кола двигателя ще пасне върху доджа ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Dodge Chаrger 2006 двигател
Свий
X
-
От: Dodge Cherger 2006 двигател
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеА на колко години си?
Коментар
-
От: Dodge Chаrger 2006 двигател
Темата има предистория.
Забележете какво са го посъветвали:
Че е възможно, възможно е. Но ме съмнява в IT форум да ти кажат с какъв.... Питай в offroad-bulgaria,ако не ти се присмеят пак .
Дайте да му намерим един 3,1 VM на човека бартер с доплащане от негова страна и да вземем... предполагам "Хемито" на ДоЖда му ?България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеда му намерим един 3,1 VM на човека бартер с доплащане от негова страна и да вземем... предполагам "Хемито" на ДоЖда му ?
А по същество на темата - ако не е майтап наистина - една читава газова уредба ще го вози и по-евтино от дизела, и с по-малко технически проблеми по конверсията, и все пак ще си остане Додж. Даже е обратимо - ако реши да го продава може просто да отвинти газта и всичко ще е наред. Може би наред. И няма да му струва операцията колкото целия Додж.
Тука имаме един дето си джитка с газ на Порше Кайен - и не се оплаква (не и от газта де, Поршето си му прави ядове понякога).
Коментар
-
Ние си имаме традиция в смяната на двигатели на американски автомобили в България. Предлагам нещо с 4 цилиндъра от сериите УМЗ или ЗМЗ. Бих предложил и трицилиндров Перкинс, но той е дизелов и не отговаря на изискваниятаNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЧччч, ти Хеми вече си имаш. Пък и за Хеми да замениш ВМ - нагло е. Поне предложи някой читав, не е да няма. Не че се сещам какъв ще пасне на Додж-а де.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
И 3.5 съм склонен да му дам на бартер с доплащане от негова страна разбира се,все пак ще ми трябват кинти после да маскирам паджера като доджYamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеНие си имаме традиция в смяната на двигатели на американски автомобили в България. Предлагам нещо с 4 цилиндъра от сериите УМЗ или ЗМЗ. Бих предложил и трицилиндров Перкинс, но той е дизелов и не отговаря на изискваниятаКольо Динев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар