Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dodge Chаrger 2006 двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Dodge Chаrger 2006 двигател

Искам да попитам какъв двигател ще ми препоръчате за този вид кола , който да е на дизел и да е около 200 к.с. тъй като със сегашния си двигател този додж няма да може да бъде издържан,ако може да ми кажете на коя кола двигателя ще пасне върху доджа ?

От: Dodge Cherger 2006 двигател

Това някакъв майтап ли е? Газова уредба повече бих разбрал...

Коментар

А сега с кой мотор е?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

А на колко години си?

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          А на колко години си?
          Ако се съди по правописа, все пак е по-стар от въпросния Додж.

Коментар

От: Dodge Chаrger 2006 двигател

1,9 ТДИ от Гоуф с чип.

Коментар

Темата има предистория.
              Забележете какво са го посъветвали:
              Че е възможно, възможно е. Но ме съмнява в IT форум да ти кажат с какъв.... Питай в offroad-bulgaria,ако не ти се присмеят пак .

Дайте да му намерим един 3,1 VM на човека бартер с доплащане от негова страна и да вземем... предполагам "Хемито" на ДоЖда му ?
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Циркаджия некъф
                само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  да му намерим един 3,1 VM на човека бартер с доплащане от негова страна и да вземем... предполагам "Хемито" на ДоЖда му ?
                  Чччч, ти Хеми вече си имаш. Пък и за Хеми да замениш ВМ - нагло е. Поне предложи някой читав, не е да няма. Не че се сещам какъв ще пасне на Додж-а де.

А по същество на темата - ако не е майтап наистина - една читава газова уредба ще го вози и по-евтино от дизела, и с по-малко технически проблеми по конверсията, и все пак ще си остане Додж. Даже е обратимо - ако реши да го продава може просто да отвинти газта и всичко ще е наред. Може би наред. И няма да му струва операцията колкото целия Додж.

Тука имаме един дето си джитка с газ на Порше Кайен - и не се оплаква (не и от газта де, Поршето си му прави ядове понякога).

Коментар

Ние си имаме традиция в смяната на двигатели на американски автомобили в България. Предлагам нещо с 4 цилиндъра от сериите УМЗ или ЗМЗ. Бих предложил и трицилиндров Перкинс, но той е дизелов и не отговаря на изискванията
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Чччч, ти Хеми вече си имаш. Пък и за Хеми да замениш ВМ - нагло е. Поне предложи някой читав, не е да няма. Не че се сещам какъв ще пасне на Додж-а де.
                      Тюх, развали дЕлаверата. Ако знайш с какъв кеф дядо Владо щеше да присади "Хемито" на УАЗ-ката ти, ама сам си си виновен. Пуста чесНоС.
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Освен да врътнеме един бартер за шестака на кончето !!! Ама не знам дали ще влезе Хемито при мен !?!

Коментар

И 3.5 съм склонен да му дам на бартер с доплащане от негова страна разбира се,все пак ще ми трябват кинти после да маскирам паджера като додж
                          Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                          Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                          Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                          Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                            Ние си имаме традиция в смяната на двигатели на американски автомобили в България. Предлагам нещо с 4 цилиндъра от сериите УМЗ или ЗМЗ. Бих предложил и трицилиндров Перкинс, но той е дизелов и не отговаря на изискванията
                            Именно, то дизел се търси...
                            Кольо Динев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X