Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SsangYong/Daewoo Korando

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SsangYong/Daewoo Korando

Отварям тази тема за всякакви общи въпроси и проблеми по модела,
    поради липсата на такава и разхвърляната частична информация в други теми.

Ето малко съвсем обща информация:

http://en.wikipedia.org/wiki/SsangYong_Korando
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

От: SsangYong/Daewoo Korando

Привет! Както е известно може би на собствениците на този модел, най-често срещания проблем е с диференциала. Мой близък притежава Корандо 2000г. 2.3 D къса база. От много време се опитва да намери такъв диференциал (или заден мост цял) втора ръка, но неуспешно. Та въпросът ми е може ли да се пригоди диференциал от друг джип успешно, който да се намери по-лесно? Благодаря ви много, а ако някой все пак предлага за модела да пише Хубав ден

Коментар

От: SsangYong/Daewoo Korando

Няма нужда да се измисля нова марка (е, може да сложи Патролски мостове, но няма да му хареса цената ), може да ремонтира неговия, или да сложи нов.
      Проблема, обикновено, се появява малко преди джипа да свикне да работи без масло, ма китайска работа, кво да правиш !

Ако трябва да съм сериозен, проблем има около 2000г., докато 3-4г. се произвеждат като Daewoo.
      Касетата на дифа е като консервна кутия и обикновено се разпуква.
      Това е при мостове KSC с предавателно число 4.55,
      но какъвто и да е дифа, трябва да се маже с нещо, както и предния, а както и скоростите и раздатката.

За другото съм писал в темата която си отворил.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X