Няма звук, следващите ще имат и звук![]()
|
|
Зоната с белите камъни на модифициран ние бяхме втория екипаж който се усмели да я атакува стигнахме до втората врата там ни свърши времето . За толкова тежки зони е нужно повече време .
Трябва да сложим край на тарикатското заобикаляне на врати / половин врата/ ако джипа събори колчето след преминаване през вратата с някоя от задните си гуми без значение лява или дясна нека се пише половин врата но само при положение че другите 3 са преминали през вратата.
Не е лошо като идея ,според мен е справедливо .
Илияне,когато машината ти е добре подготвена и адекватна на препятствията , и 5 минути са достатъчни на зона.
Обаче когато зоната и вратите са почти невъзможни/каквито имаше дори и за теб/ се налага доста
"инженерна " мисъл,което иска време и неколкократни атаки на вратата.
Или пак идваме на момента за точния баланс,който не винаги успяваме да улучим ,поради най-различни фактори.Но пък от друга страна не е лошо да има състезания с различни по трудност зони .
И още нещо .
Как състезателите приемат идеята за каране само на зони ?
0887/400121 Антон Донев
На мен със зони ми харесва . По-разнообразно е , повече джипове са едновременно на трасето и няма проблеми със огромно струпване на публика в една точка .
Време е вече да напиша и аз някой ред...всичко около организацията по-приключи,а и по трасето вече няма кьораво боклуче.
Искам да изкажа голямо БЛАГОДАРЯ на състезателите,съдии и всички които пропътуваха толкова километри за да присъстват на нашето състезание!
Със Стоянчо дадохме всичко от себе си,но имахме и пропуски...но пък въведохме и нови неща които (карнетите)улесняват значително състезанието и я няма напрегнатата ситуация между състезатели и съдии в класиранията.Отпадна и затвореното трасе и никой не се оплака,че е липсвало,даже напротив.Най много сили хвърлихме за направата на трасетата за Прототипите и ги по-затруднихме за разлика от миналите години
,но и това не им хареса...
Аз мисля,че времето за преминаване(само при прототипа) трябваше да се вдигне на 15мин. и без това бяха малко машини,но големия шеф от София каза "твърдо нье".
Важното е ,че има развитие и продължаваме напред.
Събрахме и малко парички от боба,които дарихме на Ангел от Павликени и дано по-скоро се съберат и останалите средства за операцията на момчето.
Благодаря ви ПРИЯТЕЛИ !!!
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м. и Витара в проект!
Ще се постараем и за Разград да има подкуп за съдиите. ;-)
;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!