Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трудно първо палене в студеното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трудно първо палене в студеното

Здравейте.От как стана студено колата започна да пали по-трудно.Какво имам пред вид.Сутрин завърта и за 3-4 сек въртене я запали я не.При второто въртене запалва веднага.Въобще не трябва да броиш секундите.При топло време тоя проблем го нямаше.Иначе през деня си пали нормално.Абе нормално нормално-като я оставиш за повече от 2 часа и се появява проблема.Трудно запалва но от първия път с 3-4 сек въртене.Оставям я за нощта и на сутринта от втория път.Понеже пътувам с камион извън страната през седмицата остава за три-четири дни в фирмата.И кат се върна пак така - от втория път.Преди седмица смених свещите.Взех от Жоро аутолайт иридиум.И с новите същия проблем.Та така.
    Благодаря на отзовалите се!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

От: Трудно първо палене в студеното

Ми следващия път като те няма няколко дни що бе я оставиш при Дядо Владо? Хем ще я погледне по-подробно, хем по една лимоната ще пиете и ще побърбрите за Жипки...
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Вероятно пада горивото в резервоара и времето необходимо за подкачване те бави
      Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Ми следващия път като те няма няколко дни що бе я оставиш при Дядо Владо? Хем ще я погледне по-подробно, хем по една лимоната ще пиете и ще побърбрите за Жипки...[/QUOTE]
        +1
        А може да погледнеш и термодатчика може да се е сбъгясал и да си мисли че е +30 а то да е -5

Коментар

Пробвай сутрин преди първото палене да дадеш 2-3 пъти на контакт без да палиш, за да може помпата да подкачи гориво. Ако след това запали от първия път - филтър или помпа. Ако пак не запали, най-вероятно имаш проблемна дюза, или няколко.
          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
            Пробвай сутрин преди първото палене да дадеш 2-3 пъти на контакт без да палиш, за да може помпата да подкачи гориво. Ако след това запали от първия път - филтър или помпа. Ако пак не запали, най-вероятно имаш проблемна дюза, или няколко.
            Колата е бензинова,дюзите са проблем при дизелите(моя случай)
            Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

[QUOTE=Toni Gr;2357341]Колата е бензинова,дюзите са проблем при дизелите(моя случай)[/QUOTИ/]
              И при бензина има дюзи !
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

А има, тва да не е дизел? Пък и да се развалят даже?
                99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Имах същия проблем лятото оказа се че единия от газовите инжектори не затваря добре и изпуска газ в колектора.След смяната му нещата се оправиха.Просто 1-2 часа след като спреш откачи някои от маркучите след изпарителя ако няма налягане е това.

Коментар

Тва с трите пъти днес Димата ми го светна.И го пробвах.И запали виднагъ.И ще сменям бензиновия филтър.Клапанчето вътре си е тръгнало явно.И те така.
                    И наздраве на всички!
                    0888854582

Коментар

Мхм! Благодаря за подсказката! Предполагам имаш пред вид горивния филтър?
                      Тези дни си мислех, при ниски температури каква може да бъде борбата при затруднено запалване.
                      Поне за ден, два. Ако се появи такъв проблем...
                      Последно редактирано от lordoff; 03-12-13, 22:30.
                      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
                      2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Да бе!Бензиновия филтър дето седи между резервоара и задния мост.В него имало клапан дето кат загасиш колата не дава на бензина от системата да се източи обратно в резервоара.За това като дам три пъти на контакт и помпата напълни всичко до двг-то и пали веднага.Клапана явно не задържа бензина.В скорпиона се обаждах вчера-имат го филтъра срещу 60 кинта.Ще изчакам да видя Жоро ква цена ще ми каже от УСА-то.Не знам дали ще има разлика в качеството между двата.
                        0888854582

Коментар

Ще има разлика в цената.
                          В Скорпионите мисля че имат само един модел.
                          Докато in rockauto са 5 или 6.
                          Ако ще поръчваш и други неща от там си заслужава, инак...

Коментар

Е колко да е разликата е цената? Щом е Гранд и е 4.7 - значи го заслужава независимо от цената!
                            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Мхм, това исках да кажа и аз, но все пак всеки си знае сметката и портфейла.
                              За тези пари не си заслужава сутрешното въртене, да го чакам аз този филтър от незнам къде си .
                              То си е консуматив. В USA си ги има по бензиностанциите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X