Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Хонда црф,може ли да стане?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За Хонда црф,може ли да стане?

Имаме една Хонда црф 450 р и тъй като няколко пъти вече ни хваща тъмнината в гората, а без фар знаете как е... та въпроса ми е може ли да се постави генератор и по принцип цяла инсталация за фар? Продава ли се такъв кит примерно? Има ли някаква разлика между Х-а и Р-а в картера, където се намира генератора на Х-а. Кажете ми какво знаете по този въпрос, всичко за което се сетите.
    Има една страхотна статия за поставянето на допълнителна тежест на коляновия вал....надявам се някой да се е сблъскал и с този проблем

До: За Хонда црф,може ли да стане?

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
    Имаме една Хонда црф 450 р и тъй като няколко пъти вече ни хваща тъмнината в гората, а без фар знаете как е... та въпроса ми е може ли да се постави генератор и по принцип цяла инсталация за фар? Продава ли се такъв кит примерно? Има ли някаква разлика между Х-а и Р-а в картера, където се намира генератора на Х-а. Кажете ми какво знаете по този въпрос, всичко за което се сетите.
    Има една страхотна статия за поставянето на допълнителна тежест на коляновия вал....надявам се някой да се е сблъскал и с този проблем
    Аз съм се сблъсквал с всичките тези проблеми. Не знам дали ще ми стигне времето да ти дам по подробни обяснения но ще опитам.
    Значи има два изветни на мен начина за поставяне на фар на CRF450 R модел:
    Първият е сменя се цялото запалване (алтернатора) със италианско на фирмата "HM", имам такова в наличност заедно с маска с фар и необходимите кабели.
    Ако искаш може да се договориме и да ти ги продам.

Второ в щатите се продават такива китове за кросови мотори.

Но за CRF 450 R изисква да се пренавие статора така, че по лесният вариант е да се купи италианско.
    И щях да забравя има още информация по темата и то много по подробна, от Събин ако се поразтърсиш ще я намериш. За поставяне на фарове на кросов мотор.
    Ако те интересува нещо друго за хонда CRF450R питай май на теория вече съм спец а и допълнителната тежест е на моя мотор

Коментар

В твоя кит НМ има ли статор или не, че не разбрах???
      Благодаря ти, че се отзоваваш за помощ за хондата, която ще ми е неизбежна
      Най-добре е да ти имам номера, ако не е много нахално, за да не се търсим по форума. Моят телефон е 0899914167- Виктор, ако не искаш да го побликуваш тук, можеш да ми изпратиш смс с номера ти и името, "чинела" не ти е име предполагам
      Статията за тежестта е супер, 100% ще се възползвам от нея.
      офф....Все още купувам 4Т-450сс...., но има друга тема по въпроса
      Защо толкова трудно се работи с тая пуста търсачка....

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
        В твоя кит НМ има ли статор или не, че не разбрах???
        Благодаря ти, че се отзоваваш за помощ за хондата, която ще ми е неизбежна
        Най-добре е да ти имам номера, ако не е много нахално, за да не се търсим по форума. Моят телефон е 0899914167- Виктор, ако не искаш да го побликуваш тук, можеш да ми изпратиш смс с номера ти и името, "чинела" не ти е име предполагам
        Статията за тежестта е супер, 100% ще се възползвам от нея.
        офф....Все още купувам 4Т-450сс...., но има друга тема по въпроса
        Защо толкова трудно се работи с тая пуста търсачка....
        Името не ми е Чинела а Иван и ако потърсиш всички мнения на чинела от менюто ще ми намериш телефона на поне 5-6 места а също така и името и много други, мойте писания са около 150 от който половината за CRF450R а покрай тях има още токова от колеги и то доста по стоиностни от моите публикации.
        Но както и да е нов си във форума то не, че аз съм стар но ще се опитам да ти помогна и то не по телефона защото е прекалено лесно а тук нашата дискусия ще остане и надявам се да е полезна и за в бъдеще на други колеги.
        Така първо дали имам статор ами разбира се имам, както ти споменах имам целият комплект и условието е слагаш пробваш и тогава плащаш ако се договорим. Но забравих да те питам коя година е CRFa, че то за различните години е различно. Моя е 2002 но предполагам, че ще стане и за 2003-4 после са различни.

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=6621
        Ето започни с това после
        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7010
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...145#post169145
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...238#post160238
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=14792
        С това мисля, че отговарям на поне 50% от въпросите ти но има още други и то още по добри теми по твоя въпрос, сядай и започвай да четеш

А сега измежду другото ако до 2 седмици не си намериш мотор може да говорим по въпроса имам предвид до 04-09-2007 след това ще направя една оферта а дотогова дерзай.

Коментар

Мога ли да сложа фар на ЦРФ

Един приятел има Хонда црф 450,интересува ме може ли да му се сложи фар както е ЦРФ450 Х и как ако може мерси предварително

Коментар

Първоначално публикуван от honda_racing91 Преглед на мнение
            Един приятел има Хонда црф 450,интересува ме може ли да му се сложи фар както е ЦРФ450 Х и как ако може мерси предварително

Може колега, може ама е скъпо и трудоемко...виж по-горе и друг път търси преди да пускаш нова тема.

Коментар

Поставяне на светлини и промяна на ел. инсталация на Honda CRF-450R

- Готови комплекти за CRF-450R се продават, доставени до Бг са около 500лв. Идват с всичко необходимо за монтажа, и вадят 60W с оригиналния маховик и 90W ако си вземеш опционален маховик. Оригиналната система вади около 35-40W. Идват без акумулатор.

http://www.trailtech.net/media/instr...010-ELV-59.pdf

Към това естествено трябва да добавиш самия фар. За фарове имаш избор от китайска маска с фар до двойни 16 сантиметрови ксенонови пустинни комплекти на трицифрени цени.

- Ако единственото ти съображение е да имаш светлина да можеш да се прибереш нощем - комплект фарове за каска ще ти свърши по-добра работа. Има изключително сериозни ксенонови комплекти на цени малко над цената на комплект статор.

http://trailtech.net/helmet_light_kits.html

Малко заемат място да ги носиш само като резерв, но светят яко и можеш да си ги носиш на различни мотори.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

От: За Хонда црф,може ли да стане?

Колеги това ли е статора който ми трябва за да имам фар на моя crf 450 r http://www.crfsonly.com/catalog/prod...oducts_id/2784 ?

Ако някой знае ще му бъда много благодарен...

Коментар

Да, но ти трябва още токоизправител или там как се казва точно не знам и акумулатор.
                  С оригиналния маховик ще ти дава 30вата.

Коментар

Най евтино маска и фар с диодна крушка и батерия в кутията на филтара.
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Или фенерче за 5-6лв. които светят доста силно и издържат с часове.Захващаш си го за кормилото и нямаш ядове
                      на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Да, но ти трябва още токоизправител или там как се казва точно не знам и акумулатор.
                        С оригиналния маховик ще ти дава 30вата.
                        Той релета(токоизправител) има всякакви по 30-40лв и мисля , че една суха батерия ще ми свърши работа.А относно маховика смятам да вземам по-тежък (11oz) и с него пише че ще вади 60 вата...

Ако греша някъде ме поправяйте ...

Коментар

Един колега от форума има за продаване почти нов генератор комплект с маска. .Порьчахме ги заедно , но той скоро след това продаде мотора си и свали комплекта. Явно не е видял темата ,затава давам неговите данни ;Иван Тангарджиев ГР.Приморско. 0896 650 023.
                          не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Колега някакви снимки на комплекта можеш ли да пуснеш и евентуално няква цена?

Коментар

Ето един ориентир за това което ти трябва: http://cgi.ebay.co.uk/Honda-CRF450-A...hash=item3a59e
                              Силата е нищо без контрол.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X