Ще ми бъде интересно да се разиска този въпрос. Впечатления от първа ръка също са добре дошли. Кой от 3те вида е "най-добър"?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подемник(Повдигач) - С винт, верига или хидравличен?
Свий
X
-
От: Подемник(Повдигач) - С винт, верига или хидравличен?
За мен лично като инженер и наблюдения в сервизи от моята работа и на познати и приятели хидравличните са най добри . Миналата година един приятел се прекара и си купи винтов подемник с двете гайки изпуснали . Оригинални от фирмения сервиз бронзовите струват 580 лева бройката а полиамидната осигурителна 180 лева бройката . Нали ми е приятел та му ги направих . В сервиза на друг познат има два подемника винтов и хидравличен . Човека каза че вече е платил поне един хидравличен на гайки и като се скапят следващия път слага втори хидравличен . На времето аз като работех монтьор подемниците ни бяха полски и руски с верига . Като се скъса или откачи ние откачахме докато свалим колата . С един ключ 42 въртяхме като обезумели на водимия винт . Така че ако все пак вземеш винтов задължително с два ел. двигателя .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Ползвам китайски хидравличен Hongtech, взет чисто нов с претенции за товароподемност 4тона. Истината е, че дълго Паджеро 2 му идва таван на безопасните възможности. Проблемът е не хидравликата а железарията, кримпването на въжето, осигурителните механизми, полиамидните водачи, крепежите и т.н.
След доработки и отдефектиране става за употреба, но както в моя случай - за любителски цели. За сервиз, в който качваш и сваляш по няколко автомобила на ден, си трябва пак хидравличен, но по-сериозно направен."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Аз пък си купих една хидравлика, дето няма ни водачи, ни втулки, ни вериги, ни въжета. Като я монтирам някой ден ще снимам.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Подемник се избира по възможност за монтаж, най-чест вид работа, натоварване, товароносимост, гаранция, експлоатационни разходи, реноме на производителя и цена. Отговори си първо на тези въпроси и после да предлагаме. Купувал съм и ползвал почти всичко и няма идеален."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар