Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКСПЕДИЦИЯ РОДОПИ - 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЕКСПЕДИЦИЯ РОДОПИ - 2013

Дойде време да обявим дата за таз годишната експедиция 3 август 2013г. събота . Това ще бъде ден за събиране потегляме в неделя сутрин.Място на сбора околностите на село Първенец . Намира се между Пловдив и Перущица. Продължителност на експедицията до 8 дни до следващата неделя. Места през които ще мине Първенец-Чудните мостове-Широка лъка-Гела-Чаирски езера-Водни пад-Чала-Доспад-Сърница-Ковачевица-Корница-Пирин-Любовище-Мелник-от там по западната част на Пирин до Предела-Белмекен-Костенец-Боровец-Говедарци. Спане -на палатки . Участие- всеки може да участва стига само да има желание и джип. Всеки може да се включи когато му е удобно и да напусне когато иска . Такса за участие няма.По пътя могат да се посетят и други места по предложение на участниците или да не се постят . Предложението е примерно посоката е вярна.
    Последно редактирано от Оника; 18-06-13, 21:41.

От: ЕКСПЕДИЦИЯ РОДОПИ - 2013

Страхотно предложение, започвам да го обмислям.

Коментар

Е, браво най после.Нека да сме първи записали те се:отбор "катеричка"-Георги-Янко..
      УРА.а.а.а...Почваме да стягаме багажа.

Коментар

Суперрр само като чета и ми става предизвикателно. Дано намерим време ама надали
        Поздрави и приятно прекарване !

Сори за спама, ако пречи изтриите

* а само да попитам - с Черокито/ Нисана ще мина ли през цялото трасе ?

Коментар

Там сме

Коментар

Ще мине какво му е на Черока че да немине само да не ти се свиди боята.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
              ...околностите на село Първенец . Намира се между Пловдив и Перущица...
              Страхотно описание на географското местоположение на селото.

От Пловдив ще следим темата с интерес и евентуално можем да се включим в началните етапи по нашия край.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                Страхотно описание на географското местоположение на селото.

От Пловдив ще следим темата с интерес и евентуално можем да се включим в началните етапи по нашия край.
                Момчета ние пътуваме сървайвър нито сме били в селото нито около него затова каквото дойде това.

Коментар

Тези дни /по точно от една седмица /върнах моето изчадие на пътя.
                  Затова след Гошо ще бъда втория записан,но този пат сам ,за да изпитам на сто процента прехода и приключението Родопи.

Коментар

И аз подкрепям идеята,може да се включа с някой друг от Пловдив.

Коментар

Браво! Сериозна експедиция. За съжаление времето не ни позволява да се включим в целия маршрут, но като сте по нашич край ще се включим за няколко дни със сигурност.
                      Ончо ако имаш нужда можем да подготвим хубав маршрут, включително да подберем и място за бивакуване по маршрута Пирин-Любовище-Мелник-от там по западната част на Пирин
                      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                        Ще мине какво му е на Черока че да немине само да не ти се свиди боята.
                        Е той е точно с тази насоченост, ма пусто време все не ни достига. Но живот и здраве може да прежалим една седмица от морската почивка и да дойдем.
                        - ама да говоря с началството, че в последно време все се препирамве къде ще почиваме

Поздрави !

Коментар

Тази година вероятността да се включа в експедицията е твърде малка, но все пак има някакъв шанс. Мястото покрай Говедарци, където нощувахме миналата година вече е недостъпно - частна собственост! Нагоре покрай реката със сигурност ще има и други места, а може и да са по-хубави!

Коментар

Аз ще съм на язовир Голям Беглик по това време. Стационарен на палатка, но на близките поляни има място за доста палатки и коли.
                            Бирата в хладилника почти не свършва, а имам и топъл душ за почти неограничено време.
                            Пържолите от Вас, жарта от мен.Телефона ми е в подписа.

Коментар

Ще се радваме на помощ от ваша страна .Телефона ми е 0888852923.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X