Дойде време да обявим дата за таз годишната експедиция 3 август 2013г. събота . Това ще бъде ден за събиране потегляме в неделя сутрин.Място на сбора околностите на село Първенец . Намира се между Пловдив и Перущица. Продължителност на експедицията до 8 дни до следващата неделя. Места през които ще мине Първенец-Чудните мостове-Широка лъка-Гела-Чаирски езера-Водни пад-Чала-Доспад-Сърница-Ковачевица-Корница-Пирин-Любовище-Мелник-от там по западната част на Пирин до Предела-Белмекен-Костенец-Боровец-Говедарци. Спане -на палатки . Участие- всеки може да участва стига само да има желание и джип. Всеки може да се включи когато му е удобно и да напусне когато иска . Такса за участие няма.По пътя могат да се посетят и други места по предложение на участниците или да не се постят . Предложението е примерно посоката е вярна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЕКСПЕДИЦИЯ РОДОПИ - 2013
Свий
X
-
От: ЕКСПЕДИЦИЯ РОДОПИ - 2013
Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение...околностите на село Първенец . Намира се между Пловдив и Перущица...
От Пловдив ще следим темата с интерес и евентуално можем да се включим в началните етапи по нашия край.
Коментар
-
Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеСтрахотно описание на географското местоположение на селото.
От Пловдив ще следим темата с интерес и евентуално можем да се включим в началните етапи по нашия край.
Коментар
-
Браво! Сериозна експедиция. За съжаление времето не ни позволява да се включим в целия маршрут, но като сте по нашич край ще се включим за няколко дни със сигурност.
Ончо ако имаш нужда можем да подготвим хубав маршрут, включително да подберем и място за бивакуване по маршрута Пирин-Любовище-Мелник-от там по западната част на Пирин99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнениеЩе мине какво му е на Черока че да немине само да не ти се свиди боята.
- ама да говоря с началството, че в последно време все се препирамве къде ще почиваме
Поздрави !
Коментар
-
Тази година вероятността да се включа в експедицията е твърде малка, но все пак има някакъв шанс. Мястото покрай Говедарци, където нощувахме миналата година вече е недостъпно - частна собственост! Нагоре покрай реката със сигурност ще има и други места, а може и да са по-хубави!
Коментар
-
Аз ще съм на язовир Голям Беглик по това време. Стационарен на палатка, но на близките поляни има място за доста палатки и коли.
Бирата в хладилника почти не свършва, а имам и топъл душ за почти неограничено време.
Пържолите от Вас, жарта от мен.Телефона ми е в подписа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар