Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миграция към Wrangler JK Unlimited Rubicon

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Миграция към Wrangler JK Unlimited Rubicon

Идеята за смяна на вярната Витара се беше появила от известно време. И не защото с нещо ме беше предавала някога, а просто исках да покарам нещо малко "по-истинско" . Все пак още ми е малко кофти, че ще трябва да се разделя с нея, но трябва. Багажника на Витарата отдавна беше запълнен с всякакви полезни неща и място за багаж се намираше все по-трудно.

Исках този път беше да е с два цели моста, дизел и малко по-широко и по-голямо от Витарата, но не много по-голямо де .

Да си призная първата ми идея беше за Диско 2, но просто защото не смеех и да си помисля за Rubicon-а ... до фестивала в Суходол. Там съпругата окончателно се запали по идеята Rubicon, леко загатната отново от мен . И така след като на семейния съвет беше взето принципно съгласие, оставаше просто да направим заедно и следващата крачка към мечтаната играчка ...

Е, червейчето беше започнало да човърка още от Приморско 2012, където видяхме на живо джипа на elbgt Моят проект Jeep Wrangler JK и си поприказвахме с колегата.
    Много интересна ми беше и темата на колегата hotsnail Кой нов джип е по-добре Wrangler или Defender?, въпреки че моето решение беше взето, но ми беше полезно да проследя пътя, по който и другите стигат до този извод , без да се намесвам .

Подходящият екземпляр отдавна беше наличен и дори се продаваше ... този Вранглер JK Рубикон с 35-ци., просто явно чакаше аз да узрея и да мина в next level
    Кинекса беше го ъпгрейднал точно по начина, който аз си го представях, а Наско се оказа, че допълнително е сложил и още хубави неща.

Тази неделя седнах за първи път в Jeep Wrangler. Не знам как да опиша чувството което изпитах ... емоционален шок ... Отчитам обаче, че в случая и Кинекса е виновен , в никакъв случай усещането нямаше да е същото, ако бях седнал в стандартна версия.
    Благодарение на Пламен и разбира се на Наско, от днес вече Rubicon-a ще ме разбива емоционално предимно мен.

Шумен е при високи скорости с тези хубави гуми, видимостта не е като на лека кола, управлява се като малко камионче, ускорява малко по-мудно, отколкото съм свикнал, по-спартански интериор от други .... но общото усещане е невероятно. Усещането, което лично аз винаги съм искал да изпитам.

Още веднъж много благодарности на Кинекса и Наско.
    Мерси на Пепи за съдействието.

Това е снимка от днес на път за София.
    ... to be continued

От: Миграция към Wrangler JK Unlimited Rubicon

Eй, браво! Много се радвам, че остава във форума. Честито от сърце! Много радост и приятни изживявания с него! Моята мечта е близка- Бензин! Останалото е същото!
    Поздрави!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ей Човек, браво, още една сбъдната мечта!
      Благородно завиждам, нека ти носи много хубави и радостни моменти и само щастие
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Честито! Да ти носи много положителни емоции. Хубаво е, че отново ще го виждаме във форума.
        Nissan Patrol 2008
        Mercedes c220 cdi 2006
        Mercedes cls350 cdi 2013
        Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Ле ле! Браво, Отличник! Благородна завист ме разяжда, не гризе! Честито и от мен! Много безаварийни километри!
          Това е една добра посока на "развитие"
          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
          2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Честито! Със здраве да си го караш и безаварийно!

Коментар

Честито и много безаварийни км!
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Честито ! И подхода с жената е много правилен и аз му се радвам редовно! Трудно се вземат решения ако тя не е съгласна .Или по-точно труден става живота след това .
                По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Завиждам Ви!
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честито! Готина уазка...
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Честито!
                      Страхотна машина.
                      Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Айде Иво, честито. Дай сега да го видим в гората как е
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Прекрасно камионче!!!
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Страхотна новина! Мъка ми беше да гледам този красавец в мобилето. Честито и Добре Дошъл в А група!
                            My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Честито, Ивич и добре дошъл в клуба!!! Безкрайно ти завиждам, братче - невероятен екземпляр!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X