Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд маршрут през факултета?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Офроуд маршрут през факултета?

Има ли някой идея,като излезеш от факултета,посока околовръстното,може ли да се прецепи през поляните надолу и да се излезне на овча купел? То сигурно може,въпроса е с релсите на влака какво правим? Някой минавал ли е не е ли ? Търся по-кратък маршрут с избягване на задръстванията на околовърстното или на красна поляна,та за това

От: Офроуд маршрут през факултета?

къде точно искаш да излезеш?? имай предвид, че почти целия бул. Линкълн е застроен или заграден и ако се спуснеш през поляната, ще опреш в някоя мрежа.
    ето аз какъв маршрут ползвам
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:karta.jpg
Прегледи:2
Размер:130.8 КБ
ID:5422855

Коментар

Защо трябва да излизаш след факултета? От Суходолска, стотина метра преди бариерата на Селскостопанската академия, свиваш в дясно и след малко зиг-заг покрай училището излизаш на Житница /на супермаркет Кооп/.
      ПП Ако нещо объркаш - питаш чернокраките.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Ами излизам,защото там където свърщвам къщите,почват поляните на ОК и за това казвам,че излизам.А за селскостопанската... защо надясно? Нали като карам в посока към околовръстното академията се пада от дясно,като завия към нея... къде отивам!? Иначе ако имаш в предвид да завия на ляво и излезна на КОП-а долу... вариянта много ми допада.Ако свърши работа ще почерпя...,че сутрин на Красна поляна и на околовръстното между суходолска и Овч.К. е страшна работа,направо ми се реве

Коментар

Първоначално публикуван от fnqkhhhzzz Преглед на мнение
          .........А за селскостопанската... защо надясно? ....
          Другото дясно - демек наляво! Моя грешка.
          ПП Винаги часовете в залата по бокс са малко
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Към коора е единствения вариант, горе през поляната няма как да се прекоси линията , трябва да се гази през релсите, нещо което не бива да се прави , а ако гледаш в картата е дадено че има връзка между Суходолска и Президент Линкълн да ама не
            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Ами излизам,защото там където свърщвам къщите,почват поляните на ОК и за това казвам,че излизам.А за селскостопанската... защо надясно? Нали като карам в посока към околовръстното академията се пада от дясно,като завия към нея... къде отивам!? Иначе ако имаш в предвид да завия на ляво и излезна на КОП-а долу... вариянта много ми допада.Ако свърши работа ще почерпя...,че сутрин на Красна поляна и на околовръстното между суходолска и Овч.К. е страшна работа,направо ми се реве
              добре де, в крайна сметка ти от къде до къде точно искаш да минеш????? нали съм ти дал на картата маршрута през факултето, излиза точно на КООп магазина - аз го пътувам почти всяка сутрин, но в обратната посока, от ОК към метростанция Вардар и го минавам за 5 мин.

Коментар

На картата нищо не се вижда,немога да я увелича,а и май съм за очила. Където и да излезна в Овч.купел все ще ми свърши работа и на КОП-а е добре и някъде около базара също ще е супер.

Коментар

като цъкнеш на нея, се увеличава......... но ако и на увеличената не виждаш тънката червена линия, верно си за очила

Коментар

Знам че се увеличава,ама недостатъчно... изобщо не виждам нито имена на улици нито нищо... вие верно ли го виждате нормално.. баси...

Коментар

е, нормално не, но с леко напрягане ги виждам / с очила съм/
                      картата я правих по друг повод и не можах да я направя в по-едър мащаб, защото се скриваха крайните точки.

Коментар

За да стигнеш от Факултета до ОК трябва да не пресичаш релсите. Т.е. преди да ги достигнеш да завиеш на ляво през махалата.
                        Най-лесно се прави така:
                        От начална точка Пени маркет (Възкресение/Кубан) тръгваш по възкресение. Минаваш около 23 спящи полицая и стигаш до училище. Веднага след него наляво (Мирни дни) е яко дупки - аз минавам от там. После пак ляво. Второто дясно и излизаш на Житница на КООП-а. Единствения офф-роуд ул. Мирни дни може да се избегне като се обиколи по ул. Метохия (третото ляво след училището - не съм го пробвал).
                        Има и маршрут който излиза на ТЦ в ОК: Възкресение - Друган - 316 - Тумба - 315 - 736 - Барите - Монтевидео
                        Това си е доста по-офф-роуд. Минавал съм го веднъж, макар и не точно по тези улици - просто има още едно паралелно трасе, което го няма на картата.
                        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

ЩЕ си го запиша на един лист,че не познавам улиците в квартала и ще ги забравя тенкю
                          А междодругото някой минава ли по улицата на теца в Касна Поляна,която излиза на житница.Едно време можеше да се минава ама от 5г. не съм минавал от там,съществува ли още тая улица?

Коментар

ЩЕ си го запиша на един лист,че не познавам улиците в квартала и ще ги забравя ........
                            Айде стига си разсъждавал и писал улици, а отивай направо на терен!

Коментар

Ул.Кюстендил проходима е, ама бавничко трябва
                              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X