Е, доживях.
Днес (22.09.2012) сутринта открих на паркинга ето това.
Дясната врата:

Ключа:

Алармата - изкормена в краката на шофьора.
Не знам как не са успели да го запалят и да заминат.
Липси:
Куфар с инструменти;
Куфар с такъв компресор:

Кабели за ток самоделни - сини на цвят, около 2 м, 25 мм2, с месингови заваръчни щипки, маркирани с червени и сини термофитни маншони;
Колани за теглене 12т/15м от Вромос (черни с червени уши) - 2 бр, с ето такива (RIBE) шегели

Че нЕма да се намерят е ясно, ама ако видите нещо от описаното на нЕкой битак, поне да знаете от къде е.
Може да поразпитате продавача за произхода на стоката
.
Адекватно поведение от страна на застрахователя - дойдоха, огледаха, описаха хората.
Очаквано (апатично-незаинтересовано) поведение от страна на органите. Естествено нямаше свободни колеги, които да дойдат и погледнат, какво остава да извършат нЕкакви следствени действия
.
Та ходихме на крака до 2-о РПУ да пишем обяснения.
Не за друго, ама нали служебната бележка се изисква от застрахователя.
Моля за съвети относно подмяната на контактния ключ - ако има някакви тънкости и чалъми ще съм благодарен да споделите.
Днес (22.09.2012) сутринта открих на паркинга ето това.
Дясната врата:
Ключа:
Алармата - изкормена в краката на шофьора.
Не знам как не са успели да го запалят и да заминат.
Липси:
Куфар с инструменти;
Куфар с такъв компресор:
Кабели за ток самоделни - сини на цвят, около 2 м, 25 мм2, с месингови заваръчни щипки, маркирани с червени и сини термофитни маншони;
Колани за теглене 12т/15м от Вромос (черни с червени уши) - 2 бр, с ето такива (RIBE) шегели
Че нЕма да се намерят е ясно, ама ако видите нещо от описаното на нЕкой битак, поне да знаете от къде е.
Може да поразпитате продавача за произхода на стоката

Адекватно поведение от страна на застрахователя - дойдоха, огледаха, описаха хората.
Очаквано (апатично-незаинтересовано) поведение от страна на органите. Естествено нямаше свободни колеги, които да дойдат и погледнат, какво остава да извършат нЕкакви следствени действия

Та ходихме на крака до 2-о РПУ да пишем обяснения.
Не за друго, ама нали служебната бележка се изисква от застрахователя.
Моля за съвети относно подмяната на контактния ключ - ако има някакви тънкости и чалъми ще съм благодарен да споделите.
Коментар