За Териоса знам, че е перманентно 4х4 и има ЛСД диф ... блокаж на центалния диф.Няма обаче бавни скорости, което само по-опитните могат да кажат дали е проблем ... като се има предвид, че и джипа е около 1130кг ... с около 80-90 коня. Нека обсъдим бензиновите им мотори защото ще слагам или метанов или газов инжекцион. Вярно ли е, че Джимнито няма ЛСД на задния диф?Мерси предварително за всички мнения...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?
Свий
X
-
От: Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?
Джимито си е дипче а другите две са сув нямат и шаси !
Но което и от трите да вземеш недей да му слагаш разни уредби освен музикални !Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
-
От: Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?
Всъщност Териос е първия Рав4, и тежи към 1400кг. Никой не го е мислел за офроудер. Не е така с Джимнито, това е създадено да замени самурайката в новия век.Пинин си е една скъпа и капризна гьостерица, надарена с наследството на най-калпавата техмнология на мицубишлеметата....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Аз давам глас за Джимито -много проходимо(с определените интервенции разбира се),разхода повече от приличен-8-12газ/100км даже има такива които са с механичен блокаж на задния мост.Е разбира се че има и недостатъци-за висок човек(над 1.90см) е тесничък,много малък багажник и не напоследно място вози като каруца
Коментар
-
Брачеда сега беше в Япония и ми прати снимки на некви наточени джимнита, бяха ходили по планините, там много ги тачели. Но са много теснички, според мен човек ако е малко над 170 ще му е тесно в тия колици. Не мога да ги открия снимките да ги постна.
Коментар
-
Колега нз защо ти е толкова важен ЛСД дифа ? Една камара джипки нямат...Хубаво е като опция ,но съвсем не е задължителен и съвсем не е той крайния фактор в един вседеход като от теб изброените аз наричам така само Джимнито и в всеки случай не е териоса...джимнито си е класическа компановка(шаси...мостове...) докато ако легнеш под териоса ще видиш полуоски като солети...Не ,че му трябват много дебели де ,но все пак...Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
Давам си гласа за териос !!!!Карам териос 1,3 83 кончета аз си слагах обикновенна газ ловато и съм доволен!! 8-10 газ харчи!Като проходимост зависи за какво се ползва мен напално ме устойва!!За дълго не става тясно е и бавно !!!за разходки до някоя хижа или риба е перфектно!!!!!!!!!!!Опел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Симсон SR 49 1959 г. :D
0898234666:D
Коментар
-
И аз съм за териос . Пинина , е калинка - отвсякъде си личи , че не е джип . Джиминито , става но само за пътя . Онзи месец един с Джимини закъса там където минават с каруците и ходих да го дърпам . Най-добрият избор е Териос .ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение... Джиминито , става но само за пътя . Онзи месец един с Джимини закъса там където минават с каруците и ходих да го дърпам ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеАйде подкарахме "железните" аргументи ...Джиминито беше със много калпави гуми и калпав шофьор . Иначе не знам , може да е проходима джипката !
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
темата е кое е по-проходимо ....отговора еднозначно според мен е Джимни...териос може и да има добри градски качества(аз така или иначе не го харесвам като цяло) ,но в тази тема за проходимостта сузукито е номер 1...Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар