Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?

За Териоса знам, че е перманентно 4х4 и има ЛСД диф ... блокаж на центалния диф.Няма обаче бавни скорости, което само по-опитните могат да кажат дали е проблем ... като се има предвид, че и джипа е около 1130кг ... с около 80-90 коня. Нека обсъдим бензиновите им мотори защото ще слагам или метанов или газов инжекцион. Вярно ли е, че Джимнито няма ЛСД на задния диф?Мерси предварително за всички мнения...

От: Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?

Джимито си е дипче а другите две са сув нямат и шаси !
    Но което и от трите да вземеш недей да му слагаш разни уредби освен музикални !
    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

От: Териос срещу Паджеро Пинин и Сузуки Джимни ... кое е по-проходимо и надеждно?

Защо да не им слагам?

Коментар

Всъщност Териос е първия Рав4, и тежи към 1400кг. Никой не го е мислел за офроудер. Не е така с Джимнито, това е създадено да замени самурайката в новия век.Пинин си е една скъпа и капризна гьостерица, надарена с наследството на най-калпавата техмнология на мицубишлеметата.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Териоса е доста компактен ... как така 1400кг? По сайтовете го дават между 1100 и 1200кг? Джимнито има ли ЛСД на задния диф... защото за Самурая са ми казвали, че няма..

Коментар

Аз давам глас за Джимито -много проходимо(с определените интервенции разбира се),разхода повече от приличен-8-12газ/100км даже има такива които са с механичен блокаж на задния мост.Е разбира се че има и недостатъци-за висок човек(над 1.90см) е тесничък,много малък багажник и не напоследно място вози като каруца

Коментар

Всичко с малко междуосие вози така !
              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Джимни-то!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:VTS_01_1008.jpg
Прегледи:1
Размер:67.4 КБ
ID:5374447
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Брачеда сега беше в Япония и ми прати снимки на некви наточени джимнита, бяха ходили по планините, там много ги тачели. Но са много теснички, според мен човек ако е малко над 170 ще му е тесно в тия колици. Не мога да ги открия снимките да ги постна.

Коментар

Колега нз защо ти е толкова важен ЛСД дифа ? Една камара джипки нямат...Хубаво е като опция ,но съвсем не е задължителен и съвсем не е той крайния фактор в един вседеход като от теб изброените аз наричам така само Джимнито и в всеки случай не е териоса...джимнито си е класическа компановка(шаси...мостове...) докато ако легнеш под териоса ще видиш полуоски като солети...Не ,че му трябват много дебели де ,но все пак...
                    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Давам си гласа за териос !!!!Карам териос 1,3 83 кончета аз си слагах обикновенна газ ловато и съм доволен!! 8-10 газ харчи!Като проходимост зависи за какво се ползва мен напално ме устойва!!За дълго не става тясно е и бавно !!!за разходки до някоя хижа или риба е перфектно!!!!!!!!!!!
                      Опел Корса В 1,4 82 коня
                      Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                      Ямаха ХТ 600Е
                      Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

И аз съм за териос . Пинина , е калинка - отвсякъде си личи , че не е джип . Джиминито , става но само за пътя . Онзи месец един с Джимини закъса там където минават с каруците и ходих да го дърпам . Най-добрият избор е Териос .
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                          ... Джиминито , става но само за пътя . Онзи месец един с Джимини закъса там където минават с каруците и ходих да го дърпам ...
                          Айде подкарахме "железните" аргументи ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Айде подкарахме "железните" аргументи ...
                            Колега , моля да бъда извинен ! Джиминито беше със много калпави гуми и калпав шофьор . Иначе не знам , може да е проходима джипката !
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

темата е кое е по-проходимо ....отговора еднозначно според мен е Джимни...териос може и да има добри градски качества(аз така или иначе не го харесвам като цяло) ,но в тази тема за проходимостта сузукито е номер 1...
                              Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X