Предлагам за м.Януари снимката направена от колежката:Eka7 на "Изгубени в Лудогорието 2012".Пилота е колегата Кольо.
![]()
Възползваме се от предстоящия старт на състезанието в Трявна този уикенд, както и всичките други минали наскоро и задаващи се състезания и акции, за да започнем колекционирането на снимки за форумния календар за 2013 г.
Може би даже сме позакъснели, но започвайте да давате предложения, за да не събираме в последния момент
Публикувайте тук снимки (свои или на съфорумници), които считате за достойни за календара. Желателно е да са с високо качество![]()
Предлагам за м.Януари снимката направена от колежката:Eka7 на "Изгубени в Лудогорието 2012".Пилота е колегата Кольо.
![]()
Land Rover Defender 90 200Tdi
Land Rover Discovery 1 300Tdi
Не искам да натрапвам мнение, но единствената снимка от действащия календар, която ми харесва, е спрелите в мъглата покрай коловоза джипове, които няма да тръгнат, преди да измъкнат своите.
Не помня чия е, но докато има такъв календар, заглавието му ще е "Истината за офроуда".
Извинявам се за патетизма, както и за някои от сегашните картинки. Нямахме време, нямахме и опит. Не че сега сме придобили, но поне може да имаме време, това е ценно.
В реда на мисли на Стефан, ми хрумна идея - защо да не се направят два модела календари, условно наречени OFFRoad - race и OFFRoad - fun, като в тях да се разделят на две снимките от състезанията, от една страна и от разходки и други организирани мероприятия (примерно - Събора), от друга.
Почивай в мир, maxxx
A1 Rh+ В процес на "ослушване" за нов 4х4...
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Може ли един съвет към създателите на календара.
Защо снимките не се изложат по реда на сезоните. Т.е да има снимки от всички сезони и така да бъдат подредени.
0889 633 735
Паджеро 2,5 TDI
BMW 316 i
VW Caddy
Първи опит,при това съвсем пресни,от миналата седмица.
![]()
08983нула68нула3-Градил Илия килия....
"Дипломатът е човек, който ще ти каже да вървиш по дяволите по такъв начин, че да очакваш пътешествието с нетърпение."
Я и мен ме има........ що не казахте да бях се обръснал поне![]()
Worx at 15psi BoOsT
В това мнение на колегата verter от Jeep подфорума може да се изберат снимки за който и да е сезон.
Само два примера:
![]()
Почивай в мир, maxxx
A1 Rh+ В процес на "ослушване" за нов 4х4...
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Отново снимки само с джипки, къде са колегите с ATV-тата и ендуристите, да няма сърдити, когато на календара отново преобладават джиповете![]()
"Дипломатът е човек, който ще ти каже да вървиш по дяволите по такъв начин, че да очакваш пътешествието с нетърпение."
Ето малко снимки с атв. Нарочно съм ги подбрал малко с повече кал. С времето ще актуализирам албумчето... Снимките са с резолюция 3888 на 2592 и отгоре. Мисля, че няма да се раздърпат, ако случайно ги одобрите![]()
Preslav Vasilev #327 - Honda TRX450R
снимки с какьв размер да кача.
Владо (Verter) прави уникални снимки по разходките, разгледайте снимките из темите - всички са с добро качество и много прилични. С две ръце съм за качествени снимки като неговите.
gsm О 8 7 7 5 5 8 8 5 8/ skype gogosi2005/ Jeep Wrangler YJ 5.2 1990/ Suzuki Samurai 1.6 Carb 1990/Jeep Wrangler TJ 4.0 Sahara 1997
Ето малко на колеги с АТВ и ендуристи, правени са от мен в Лозенския балкан, някой даже може да се разпознае)))
DSC01121.jpgDSC01101.jpgDSC01105.jpgDSC01104.jpg
Не казвай нищо, ако то не подобрява тишината.
Всяка една крачка, която правя назад е засилка за следващите пет, които ще направя напред!
"Пътувайте докато можете" - Тихомир Севов (RIP)
Ето тук има малко снимки на мотори... http://www.offroad-bulgaria.com/show...=140796&page=2
Всеки път сутрин, когато чуя някоя дама в градския транспорт да моли с думите: - Господине, може ли малко по-навътре!... се изпълвам със смесени чувства...
Ето една моя снимка от Трявна...Не съм състезател ,но снимката е от трасето...Имам я и в по-голям размер...
Suzuki Vitara 91. 1.6 mono с 5"(12см) лифт на окачване и General Grabber AT2 235/75/15 и yokohama geo lander m/t 30/9.5/15
Няколко снимки от Разград и Трявна на нашия екипаж. Не знам кои са фотографите.
GSM: 0894 768 666
Ето една снимка на колегата ни във форума Ивайло Георгиев, направена от приятелката му.
Всеки път сутрин, когато чуя някоя дама в градския транспорт да моли с думите: - Господине, може ли малко по-навътре!... се изпълвам със смесени чувства...
Бъдещите надежди на офроуда - сина ми Преслав:
![]()