Колко пари излиза обикновената АГУ ?
Карам П2 3.0 с обикновена АГУ и имам несравнимо по-малко ядове от някой колеги с инжекционни такива. Разходът е между 14 и 18/100 а като наритам десния педал се затичва доволно добре. Пали директно на газ и в студа вече няколко години и веднага има стабилни обороти, което е наистина важно за автоматик.
УАЗ не ми харесва! :)
Колко пари излиза обикновената АГУ ?
Последно редактиран от Svetlozar Stankov ; 23-03-12 в 12:39
Ами 70лв. бутилка
Сондата не зная колко струва, защото имах налична
120лв. изпарител за над 100kW
20-ина лв. клапан.
толкова и за тръба
Лещите и холендрите са стотинки
15 лв пълначка
емулатор (6 релета с резистори) - около 30лв
автоматичен превключвател 30лв
Смесителна плочка - за колкото намериш между 38 и 42мм
УАЗ не ми харесва! :)
Благодаря![]()
Да попитам, 3.5 мотора освен голямата мощност и подсилената скоростна кутия(автоматична), различава ли се много от мотора 3000кубика 177 конски сили, разбрах че по-големият е за предпочитане, но има ли някакви основни причини,освен изброените, като надеждност, кой е по добре ?
Благодаря предварително
П.П. Благодаря на всички за отзивите и за изказаните мнения![]()
Последно редактиран от Svetlozar Stankov ; 23-03-12 в 18:32
Това е малко под въпрос.....
Преди повече от година сменях СК (автомат).Взех я за 380лв.от извесна на всички притежатели на Паджеро морга.
Година след това мой приятел му се наложи същата процедура.Обаче неговата е ръчна, и на същото място струваше 500лв.
Продавача се оправда с това че на2.5d. и на 3.0 бензин (те са еднакви) по здрава е автоматичната и по малко се търси и "може да ме затрупа с такива" затова е по евтина.При по "усилените" е точно обратно автомата не издържал и се търсел повече и естествено е по скъп.
п.п.Въпреки това моето 3.5 ще е пак автомат.
MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
Антон Кръстанов (А+)
нула8998три179три ; нула877(три нули)98нула
Тонка на разсрочено щше да е с 10 лв. отгоре, от миналата година не е поевтиняло сигура![]()
ГО 285лв.2.8 тди
Ако ще си ги мерим/ГО/-3,5 с някаква отстъпка-186лв.
Колеги, може ли да ми кажете горе долу, каква е цената на обслужването на двигателя(3500 кубика), имам в предвид ремъци, ролки, филтри, масла(двигателя, скоростна кутия и диференциал).
Имаше голяма промоция за дадена фирма в една ЗК до края на януари.
Няма никаква далавера.Не обичам да правя такива работи.
Ако се свали цялата остъпка на ГО се получава такава цена.Намират се и ГО за 120лв. независимо от кубатурата демек менте.
Имам познат дето ментетата ги прави за по 50 лв. ама ако недайси боже се удариш какво става??? плащаш!!! аз му говора за напълно редовна а максималния комисион е 15 % толкова евтино г о НЯМА дори и за колите по 1.1
А, относно гражданската отговорност, прочетох от други под групи, че някои колеги си регистрират джиповете като товарни коли, това възможно ли е и как става, или .... ?
Попринцип е възможно но невиждам каде им е файдата минаваш на преглед по два пъти на ходина трябва да махнеш здните седзлки а и гражданската е е ефтина....
Смисъл има ако си фирма по ддс за да ползваш данъчния кредит иначе няма смисъл.