Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж лебедка на ТЛК LJ 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтаж лебедка на ТЛК LJ 70

Здравейте колеги! Един приятел има ТЛК LJ70 и си взе лебедка T-max 9500 и ме интересува има ли на пазара основа за нея, която да пасва точно зад бронята или някой които е слагал да ми каже как да си я направи. Интересува го също, има ли възможност въжето и водача да са под бронята, за да не се реже? Благодаря и поздрави!
    124 -> 164
    T4

От: Монтаж лебедка на ТЛК LJ 70

Здравей Сандо!Не знам за Т-Мах-а какви монтажни разстояния има, но повечето са стандартизирани.Например повечето Warn са 254х114мм(10"х4.5"), или пък някои Superwinch са 254х89мм(10"х3.5").Относно монтажна плоча съм закачил няколко снимки като за идея.Освен това има означени и по-малките монтажни разстояния за по-малка лебедка, а може да се пробият още отвори без да се наруши способността да носи товар.Направената плоча е за ползване отпред и отзад на отвор за теглич, но не е нужно да я копирате, а просто за идеята и размерите.Дебелината е 6.4мм(1/4").
    Успех и пиши как сте се справили!
    Мето
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от metotem; 04-03-12, 04:03. Причина: добавяне на информация
    1999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ

Коментар

Моята , още като я купих си беше с поставка и място за лебедка. Явно е имало , ама са я махнали като са започнали да я продават .
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Колега, преди около месец сложих лебеткаТ-макс.Основата я направих от 10мм ламарина.Рязях я на плазмено рязане и ми излезе 130лв.Стана много здрава.После ще видя дали иман някоя снимка да видиш как я закрепихме.Но бронята я рязах само да се покаже водача на въжето.Не съм сигурен дали е добре да сложиш водача под бронята , ще стане много ниско.Успех при монтажа.

Коментар

Здравейте! Става въпрос за мойта Жипка. Краси тя е кат твойта, даже мислех да ти пиша лс, ама нали не ми дават още и реших по втория начин. Та някой ще ми каже ли тези основи дет се продават от Вромос, дали стават и има ли смисъл или да си я правя сам? Гледам да се изпипват нещата и не обичам да режа оригиналното и предпочитам да е по грамотно направено, та за това мислех да е под бронята водача! Та ако някой прати и снимка някоя ако се е сблъсквал със тази задачка, ще съм много доволен, па като се видим ще почерпя Успех на всички и поздрави!
          TLK LJ70 2.4td
          Nissan Patrol 3.0 DI turbo Y61 GR

Коментар

Тито!Нямам представа основите на Вромос какво представляват.Тези които си ги направих аз са много здрави.Станаха перфектно.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05773.jpg
Прегледи:2
Размер:117.4 КБ
ID:5353460Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05937.jpg
Прегледи:2
Размер:159.9 КБ
ID:5353461Не се вижда много хубаво.Дано да са ти от полза.

Коментар

И аз правих стойка от 8мм и тук-там 6мм железа , лазерно рязане , заварки и поцинковане . И дойде момента да монтирам тавата към колата и лебедката към тавата . И смех . Ползвам Уорн , та тя с некви смешни болтове се хваща за тавата , а аз правих тава като за танк . Отделно загледайте се и от какви железа са рамите на колата . Кви 8, 6мм , че и 10мм да слагаме , ако не се цели осилване на рамата , ще се постигне единствено тежест ,дето не требе +килата на лебедката.
              Аз лично , ако правя пак тава , не бих ползвал такива масивни джелеза или пък бих надупчил още повече - да излиза калта и за по-малко кила .
              TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Аз като гледам тия дет ги продават основи са бая афифни, така че едни 4мм са предостатъчни. Преди малко гледах че има на рогата на рамата, където се хваща бронята заварени гайки и мисля да направя 2 Г-планки и отгоре една основа и това да и е. Дано да пречи маската или радиатора само? Чудя се какъв водач да и сложа, когато е на бронята водача и когато е на лебедката захванат, кой е по подходящ за двата случая?
                TLK LJ70 2.4td

Коментар

Според мен стойката трябва да е поне от 6мм ,все пак трябва и да е малко здрава.Като видях стойката на Дидооо видях каква грешка съм направил.Неговата е изрязана доста от долната част и така ще изпада калта по лесно.За водача е хубаво да го хванеш за стойката с планки, защото оригиналната броня ще се огъне при голям натиск ,особенно ако се теглиш странично.Другия вариант е да си направиш друга здрава броня от тръби.На мен водаче си беше с лебетката, не съм го купувал отделно.Ако има нещо можеш спокойно да ми се обадиш да ти обясня по-подробно.Телефона ми е 0888762579,

Коментар

Е мерси много бате, като се захвана с нея пак ще пиша, сега се захванах малко с бояджииски неща отзад по пласмасите на бронята и теглича. Взех стопове с 3те светлини и с тях се занимавам. Имам и по тавана да сглобя мялко, че го претапицирах, че беше като арабска шатра. Поздрави и пък напролет ще направим една риба някъде.
                    TLK LJ70 2.4td

Коментар

Колега, виж какво направихме ние:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05022011563.jpg
Прегледи:1
Размер:250.2 КБ
ID:5354274Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05022011564.jpg
Размер:248.0 КБ
ID:5354275Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05022011561.jpg
Размер:305.4 КБ
ID:5354272Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05022011562.jpg
Размер:328.1 КБ
ID:5354273Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05022011570.jpg
Размер:231.7 КБ
ID:5354277Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05022011569.jpg
Размер:320.1 КБ
ID:5354276Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05022011573.jpg
Размер:280.3 КБ
ID:5354278
                      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Супер е станала. И аз нещо такова мислех, да използвам фабричните гайки на гредите дето се хваща бронята, да хвана основата. Колко мм е основата?
                        TLK LJ70 2.4td

Коментар

Колега, ти да не си Бат Тишо - Мъглата?
                          Продаде тролея и мина на джипка, а?!

Не си спомням никакви милиметри, но всичко е стандартно. Тавата за лебедката се продава готова за Тойота в Offroad магазините, но е неоправдано скъпа. Обади се и ще измислим най-добрия вариант за теб.
                          Виж и какво друго си имаме тук, но вече говорим за "жертван" автомобил!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01.jpg
Размер:158.9 КБ
ID:5355063Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02.jpg
Размер:152.3 КБ
ID:5355064Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03.jpg
Размер:134.7 КБ
ID:5355065Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04.jpg
Размер:149.9 КБ
ID:5355066Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05.jpg
Размер:143.7 КБ
ID:5355067Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06.jpg
Размер:144.0 КБ
ID:5355068Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07.jpg
Размер:128.1 КБ
ID:5355069Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08.jpg
Размер:148.6 КБ
ID:5355070Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09.jpg
Размер:146.3 КБ
ID:5355071Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10.jpg
Размер:123.6 КБ
ID:5355072Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Размер:149.2 КБ
ID:5355073
                          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Шмиргелче, от колко дена ти пиша и не отговаряш? Познаваме се, не се праи, че не ме познаваш. Като го направя фабричен джипа от завода, ще ти звънна и паля към теб да го правим. Проекта от мен . Пък на Беглика тегленето от Бате Емчо! Поздрави и ! А може и да ми пишеш на скайпа!
                            TLK LJ70 2.4td

Коментар

Ето и моето изобретение с малко закъснение:
                              TLK LJ70 2.4td

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X