Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пак се почва-"Белчо"вече е в бокса.
Свий
X
-
От: Пак се почва-"Белчо"вече е в бокса.
Мостове от Унимог и дизелов осмак над 7л от Хамериканско пикапче..."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеМостове от Унимог и дизелов осмак над 7л от Хамериканско пикапче...Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнениеМалко не е по темата ама тоя канал не ли малко рисковБялото BUZUKI 1.6 8в
0899368772 ;) 0897229322
Коментар
-
Чакайте малко,нямам 20000лв.бюджет за Белчо.Предполагам,че с около 2-4000лв.в разстояние на година ще стане годен за любителски състезания.Естествено с много труд и фантазия от моя страна./може и фантасмагории/.
На първо време съм го обзавел с кобри 16",ама нямам джанти за тях.Сега съм в процес на търсене.Другото полека ,лека и то ще стане.Имам и мостовете от УАЗ,бавна раздатка,ако не я строша,а ако това стане ще търся от ГАЗ 69.
Та така...Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеЧакайте малко,нямам 20000лв.бюджет за Белчо.Предполагам,че с около 2-4000лв.в разстояние на година ще стане годен за любителски състезания.Естествено с много труд и фантазия от моя страна./може и фантасмагории/.
На първо време съм го обзавел с кобри 16",ама нямам джанти за тях.Сега съм в процес на търсене.Другото полека ,лека и то ще стане.Имам и мостовете от УАЗ,бавна раздатка,ако не я строша,а ако това стане ще търся от ГАЗ 69.
Та така...Samurai Gemax
Коментар
-
Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеПриемам идеи ,но да са по-откачени от моите,иначе няма да ги реализирам
...На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеАми приготви 2000 и ще имаш мотора,мостовете,кутията и раздаткатаЧавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеАбе време е май да смениш марката...Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар