Отдавна се замислям да си купя Витара дълга база,но досега ме е спирало само малкото информация,която има за V6 мотора и предимно негативните отзиви за него,като същевременно не виждам някой да се оплаква от сериозни проблеми с този двигател освен скъпата смяна на ангренажната верига,което е консуматив,а не проблем!
Дългите Витари рядко се срещат с двигател J20A,а същевременно има много V6-таци на прилични цени......Пък в момента имам потенциален купувач за моята Витара(J20A) ,което е основната причина да се замислям над дълга V6-ца!
....С ръчка скоростна кутия!
(е тука Ванката ще ме оплюе) 
Това,което знам е,че най-вероятно пак ще ми се наложи да сменям дифове,но това не е задължително!
Ще се радвам,ако споделите плюсовете и минусите на V6 мотора и мнението си за него!
Разликата в разхода на Газ смятам,че няма да е голяма!?
Колко е Годишният данък този двигател 136к.с. за София?
Като цяло всякакви отзиви за V6 мотара ще са ми полезни,а и също кой мотор бихте предпочели и защо?
Дългите Витари рядко се срещат с двигател J20A,а същевременно има много V6-таци на прилични цени......Пък в момента имам потенциален купувач за моята Витара(J20A) ,което е основната причина да се замислям над дълга V6-ца!

Това,което знам е,че най-вероятно пак ще ми се наложи да сменям дифове,но това не е задължително!
Ще се радвам,ако споделите плюсовете и минусите на V6 мотора и мнението си за него!
Разликата в разхода на Газ смятам,че няма да е голяма!?
Колко е Годишният данък този двигател 136к.с. за София?
Като цяло всякакви отзиви за V6 мотара ще са ми полезни,а и също кой мотор бихте предпочели и защо?
Коментар